Irene Danielsson portfolio

Roller girl, personligt projektIrene DanielssonRoller girl, personligt projektDigital illustration.
Go Climate Neutral, visuell identitet + illustration för webb (skolprojekt)Irene DanielssonGo Climate Neutral, visuell identitet + illustration för webb (skolprojekt)Illustrationerna är en del av en visuell identitet för Go Climate Neutral, en prenumerationstjänst för klimatkompensation. Projektet utfördes i samarbete med företaget, inom ramen för min utbildning (Digital designer, Brobygrafiska).
Cleaning, personligt projektIrene DanielssonCleaning, personligt projektDigital illustration.
Stickers, personligt projektIrene DanielssonStickers, personligt projektDigital illustration.
"Tack för din betalning", skolprojektIrene Danielsson"Tack för din betalning", skolprojektIllustration till ett skolprojekt som gick ut på att designa en app för cykeluthyrning. 
Irene Danielsson
Gävle
070 643 66 81

Irene Danielsson

Digital designer och illustratör som gillar färg, rörelse, former och textur. 

Jag fokuserar främst på digital illustation och ikonografi för webb, appar och digitala tjänster. Jag kan bland annat hjälpa dig med hero-illustrationer till din webbplats, skräddarsydda ikonset eller att ta fram produktillustrationer till din app som både hjälper användaren lyckas och som kommunicerar varumärket.

Jag är utbildad inom digital design (UX/UI) vid Brobygrafiska yrkeshögskola i Sunne och har en fil.kand i media- och kommunikationsvetenskap vid Örebro universitet.