ISABELL KIRSTINÄ portfolio

Hjärta blod och ben (beskuren)ISABELL KIRSTINÄHjärta blod och ben (beskuren)Digital illustration, eget projekt.
Hjärta blod och ben tvåISABELL KIRSTINÄHjärta blod och ben tvåDigital illustration, eget projekt.
Språkknuffen, Trollhättans BibliotekISABELL KIRSTINÄSpråkknuffen, Trollhättans BibliotekSpråkknuffen älskar att läsa och vill guida biblioteksbesökarna att hitta spännande och utvecklande böcker. Uppdraget var att ta fram en maskot till bibliotekets läsfrämjande projekt, här visas en bild i maskotens favoritmiljö.  Maskoten finns som logga till märkning av böcker, väggdekorn i ett bibliotek samt i informations och presentationsmaterial.
Posterillustration KulturlagretISABELL KIRSTINÄPosterillustration KulturlagretIllustration till poster för arrengemang på Kulturlagret 2019.
Trädgårdssommar, eget projektISABELL KIRSTINÄTrädgårdssommar, eget projektDet är sommar i trädgården, rotfrukterna börjar titta fram och sniglarna hänger kvar efter nattens regn. 
Skivomslag, DisavowISABELL KIRSTINÄSkivomslag, DisavowSkivomslag till 12" vinyl. 
ISABELL KIRSTINÄ
Göteborg
0739466885

ISABELL KIRSTINÄ

Illustratör och grafisk formgivare med förkärlek till berättelser; stora som små, stormiga som lugna. Jag arbetar i olika tekniker för att uppnå önskat uttryck och dynamik i mina arbeten. Bland tidigare uppdrag hittas bl.a. muralmålningar, redaktionell illustration, posters, samt skiv- och bokomslag. 

Har en kandidatexamen i design från HDK (2015-2018) och studerade Konsten i samhället, utforskande projekt (2014-2015) på Folkhörskolan i Angered.