Ivar Bigestans portfolio

Eget projekt, "Tall"Ivar BigestansEget projekt, "Tall"Naturstudier i Spanien.
SkivomslagIvar BigestansSkivomslagSkivomslag för fysisk och digital distribution.
ForsärlaIvar BigestansForsärlaEn forsärla i tusch och akvarell till en affisch.
TallIvar BigestansTallEn tall i tusch och färgpennor till en affisch.
Kollage, eget projektIvar BigestansKollage, eget projektDigitalt kollage, eget projekt.
BjörkskogIvar BigestansBjörkskogTuschteckning färglagd i Photoshop.
AkvarellövningIvar BigestansAkvarellövningSluta aldrig öva.
Informationsmaterial (SKL)Ivar BigestansInformationsmaterial (SKL)IT och teknik. Illustration till informationsmaterial åt Sveriges Kommuner och Landsting.
Lastbilar för animation (Volvo Lastvagnar)Ivar BigestansLastbilar för animation (Volvo Lastvagnar)Jag illustrerade lastbilar och bakgrunder för en animation åt Volvo Lastvagnar. Kan ses här: http://goo.gl/4GWw7t
Backdrop (Linnea Henriksson)Ivar BigestansBackdrop (Linnea Henriksson)Backdrop 1 av 2 till popartisten Linnea Henrikssons höstturné 2012.
Backdrop (Linnea Henriksson)Ivar BigestansBackdrop (Linnea Henriksson)Backdrop 2 av 2 till popartisten Linnea Henrikssons höstturné 2012.
Merch (Linnea Henriksson)Ivar BigestansMerch (Linnea Henriksson)Textiltryck för t-shirts och väskor. Merch till popartist Linnea Henriksson.
Ivar BigestansPrivat projekt i tusch
Processutrustning, Tetra PakIvar BigestansProcessutrustning, Tetra PakProcessutrustning. Illustration till katalog åt Tetra Pak. Tusch och akvarell.
Redaktionell illustration, SvDIvar BigestansRedaktionell illustration, SvDVinglas. Illustration publicerad i S.M.A.R.T. Magazine, bilaga i SvD. Tusch och akvarell.
Tshirt StoreIvar BigestansTshirt StoreBird fish. Illustration för t-shirt till Tshirt Store.
SkivomslagIvar BigestansSkivomslagOmslag till skivan Birds on the Powerline av Come On Like Gangbusters. Tusch och akvarell.
SkivomslagIvar BigestansSkivomslagGrafisk form och illustration för skivomslag till bandet Astromike Gordon.
Ivar Bigestans
Stockholm
+46 736 480 580

Ivar Bigestans

Jag har arbetat med illustration och grafisk formgivning i olika sammanhang sedan 2007, då jag tog min kandidatexamen i produktdesign. Jag inspireras ofta av naturen och gillar bland annat att illustrera växter och djur. Jag har gjort illustrationer åt Volvo Lastvagnar, Tetra Pak och Sveriges Kommuner och Landsting, med flera.

Jag arbetar ofta med tusch och akvarellfärg, men gillar även att arbeta digitalt. Har stor erfarenhet av layout och repro och lämnar filer i lämpliga format och med anpassade färger.