Jasmine Berge portfolio

Jag vågar visstJasmine BergeJag vågar visstMin första bilderbok gavs ut av Rabén & Sjögren i Oktober 2020.  "En tidig höstkväll smyger Otis och hans storasyskon ut i skogen. De tror inte att han som är yngst kommer att våga, men det gör han visst! Vinden gör att gräset ser ut som ett kusligt böljande hav och de hemtama träden får läskiga skuggor, allt känns spöklikt. Syskonen bestämmer sig ändå för att trotsa rädslan och gå hela vägen till ödehuset på andra sidan skogen. Men är det bara Otis och hans syskon som är ute i mörkret och leker? Debutanten Jasmine Berge skapar spänning för de minsta med sin böljande skog och mystiska kvällsljus i en berättelse om en modighetstävling i en mörk skog." Boken finns att köpa här: https://www.adlibris.com/se/bok/jag-vagar-visst-9789129726794
Jämlika arbetsplatserJasmine BergeJämlika arbetsplatserIllustrationer på uppdrag av Amphi Produktion och Partsrådet till fortbildningsmaterial om arbetsplatser som passar alla.
VindJasmine BergeVindVind
LandscapeJasmine BergeLandscapeDigital illustration
VaseJasmine BergeVaseVase
GuestJasmine BergeGuestGuest 
MöteJasmine BergeMöteMöte
Jag vågar visstJasmine BergeJag vågar visstUppslag från Jag vågar visst 
DjungelJasmine BergeDjungelDjungel 
FlowerJasmine BergeFlowerFlower
Jasmine Berge
Stockholm
+46702054616

Jasmine Berge

Hej! Jag jobbar som illustratör, bilderboksförfattare, konstnär och formgivare. Jag är utbildad på Konstfack i Stokholm och Serieskolan i Malmö, och några av mina tidigare uppdragsgivare är Rabén & Sjögren, Sydsvenskan, Stockholms Universitet, Amphi Produktion och Penstore.