Sunne
+ 46 70-30 50 913
Boka mig för kurser

Medicinsk illustratör, formgivare och riso-tryckare. Med hjälp av spontan kreativitet och den japanska trycktekniken risografi skapas fascination och nyfikenhet om livet. Låt barn och unga få upptäcka vår fantastiska kropps inre värld eller med färg och form låta rytm och slumpen på papperet bli spännande konstverk. Jag anpassar upplägg efter det som passar bäst för varje tillfälle – fantasi eller fakta, men allt med hjälp av barns inneboende skaparkraft. En extra spännande dimension blir det när deltagarnas original trycks i glada färger på min risograf.

Exempel på workshops:

Form och rytm – skapa utan prestationskrav

Vi målar med bläck och klipper former och mönster i papper, sedan trycks varje elevs original som A3-affisch i två färger på risografen.

Vilka är kroppens viktigaste organ?
Vi leker med anatomiska former och mönster och samtalar och funderar över hur allt funkar ihop. Varje elev får skapa sin egen affisch.

Kropp – äcklig eller fantastisk?
Skapa egna former, mönster och eventuellt text och trycker på risografen. Samtala och fundera över livsviktiga fysiologiska processer i kroppen – fett, svett, prutt och annat. Gruppen gör en gemensam fanzine/mini-magasin.

Anpassade kurser i experimentellt skapande risotryck för olika grupper människor
– Familjeaktiviteter på museum och bibliotek
– Aktivitet för boende på LSS-hem eller gruppboenden
– Teambuilding för lärare eller anställda inom myndighet eller företag.

Läs mera om kursverksamheten på min hemsida (www.risooprint.se).

Kurser, Skapande skola, Workshop, Föreläsningar