Jeanette Engqvist portfolio

Jeanette Engqvist
Sunne
+ 46 70-30 50 913

Jeanette Engqvist

Hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Att göra illustrationer och formgivning med fokus på medicin, hälsa och vård är mitt specialområde. Min andra passion är mitt arbete som AD för två periodiska tidskrifter – en barntining och ett livstilsmagasin för kvinnor – där både illustration, formgivning och bearbetning av fotografiska bilder ingår.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Snabb, noggrann och allsidig. Lång erfarenhet och stor kunskap om hela processen från idéskiss till färdig trycksak. Har läst medicin vid universitet i Örebro. Är van att hålla i stora projekt och se till att både detaljer och helheten håller hög kvalité. Tydlig kommunikation med kunden är alltid viktig för att få bästa möjliga resultatet.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Många av jobben jag redan har är mina drömuppdrag, men visst finns det annat som också skulle vara roligt :). Illustrationsjobb som kombinerar min medicinsak kunskap med min tvärkulturella erfarenhet från sju år som hjälparbetare i Centralasien. Uppdrag för Rädda Barnen, WHO, SIDA eller mindre även lokala hjälporganisationer skulle vara en uppgift nära mitt hjärta. Annars tycker jag om att få leka och experimentera i gränslandet mellan medicin och konst.