Jennifer Berglund portfolio

Eget projekt: MermayJennifer BerglundEget projekt: MermayFrån instagramutmaningen Mermay som går ut på att rita en sjöjungfru varje dag under maj. Här skapade jag en återkommande karaktär som jag kallar Margo.
Eget projekt: MermayJennifer BerglundEget projekt: MermayFrån instagramutmaningen Mermay som går ut på att rita en sjöjungfru varje dag under maj. Här skapade jag en återkommande karaktär som jag kallar Margo.
Kunskapsskolan, Hjältens resaJennifer BerglundKunskapsskolan, Hjältens resaFörklaring av Voglers 12 punkter för en hjältehistoria. Årskurs 4-5.
Kunskapsskolan, HärskarteknikerJennifer BerglundKunskapsskolan, HärskarteknikerFörklarande serie av härskartekniker, årskurs 4-5.
Kunskapsskolan, Försvara dig mot härskarteknikerJennifer BerglundKunskapsskolan, Försvara dig mot härskarteknikerFörklarande serie om att försvara sig mot härskartekniker. Årskurs 4-5.
Kunskapsskolan, Argumenterande talJennifer BerglundKunskapsskolan, Argumenterande talFörklarande affish om att hålla tal. Årskurs 4-5.
Eget projekt: MermayJennifer BerglundEget projekt: MermayFrån instagramutmaningen Mermay som går ut på att rita en sjöjungfru varje dag under maj. Temat för den här dagen var "Frustrated".
Eget projekt: MermayJennifer BerglundEget projekt: MermayFrån instagramutmaningen Mermay som går ut på att rita en sjöjungfru varje dag under maj. Den här dagens tema var "Eager".
Eget projektJennifer BerglundEget projektÖvning i barnboksillustration med karaktären Aaron och hans husdjur.
Eget projektJennifer BerglundEget projektÖvning i barnboksillustration med karaktären Maya och skogens andar.
Eget projektJennifer BerglundEget projektÖvning i natur, färg och textur.
Eget projektJennifer BerglundEget projektÖvning i barnboksillustration med karaktären Maya och skogens andar.
Eget projektJennifer BerglundEget projektÖvning i barnboksillustration.
Showreel 2020Jennifer BerglundShowreel 20202D-animation 2017-2020.
Eget projekt: "Mary i Villa Diodati"Jennifer BerglundEget projekt: "Mary i Villa Diodati"Mary har gått vilse i Lord Byrons hemsökta hus Villa Diodati. 2019
Strathberry, inbjudanJennifer BerglundStrathberry, inbjudanDigital inbjudan till Strathberrys show room prestentation under modeveckan i Paris 2019. Tema: Alice i Underlandet.
Strathberry, Vilda fåglar kollektionJennifer BerglundStrathberry, Vilda fåglar kollektionEtt exempel på hur mitt arbete på Strathberry kunde se ut. Detta är till för deras Instagramsida och är därav uppdelad i tre kvadrater. 2019
Strathberry, Saks samarbeteJennifer BerglundStrathberry, Saks samarbeteReklam för Strathberrys samarbete med Saks på Fifth Avenue. 2019
Jennifer Berglund
Malmö
0768646419

Jennifer Berglund

Hej,

Jag heter Jennifer och är utbildad animatör, men arbetar även med illustration. Parallellt med min masterutbildning på Edinburgh College of Art jobbade jag deltid som animatör och illustratör på det skotska modeföretaget Strathberry, vilket gav mig en inblick i hur reklam fungerar. Dock brinner jag mer för att jobba med barnböcker/animation riktad till barn och unga. Jag arbetar för tillfället deltid med att illustrera inspirerande bilder till uppgifter i svenska, engelska och NO på en grundskola, samtidigt som jag frilansar som illustratör/animatör. Jag brinner för historieberättande, och försöker alltid väva in detta i mitt arbete. På min fritid arbetar jag ofta med att utveckla min stil för barn och unga.

Jag använder Photoshop, After Effects och Premiere Pro.

Titta gärna på min Instagram för att se fler av mina projekt.