Jenny Wik portfolio

PappaJenny WikPappaAkrylmålning av Affe.
Lira Musikmagasin. Porträtt av skalden Dan Andersson. Jenny WikLira Musikmagasin. Porträtt av skalden Dan Andersson. Illustration i tusch till en text om Dan Andersson.
Lira Musikmagasin. Illustration.Jenny WikLira Musikmagasin. Illustration.Illustration till text om förbjuden musik.
Lira Musikmagasin. Porträtt av en musiker.Jenny WikLira Musikmagasin. Porträtt av en musiker.Illustration till en text om en musiker.
B. Wahlströms förlag. Fyra böcker om Ellis.Jenny WikB. Wahlströms förlag. Fyra böcker om Ellis.Illustrationer till fyra böcker om Ellis. För barn i åldersgruppen 3-6 år.
B. Wahlströms förlag. Fyra böcker om Ellis.Jenny WikB. Wahlströms förlag. Fyra böcker om Ellis.Illustrationer till fyra böcker om Ellis. För åldersgruppen 3-6 år.
Kabusa Böcker. Spermie plus ägg är lika med bebis.Jenny WikKabusa Böcker. Spermie plus ägg är lika med bebis.Omslag till boken, Spermie plus ägg är lika med bebis. Skriven och illustrerad av mig.
Kabusa Böcker. Spermie plus ägg är lika med bebis.Jenny WikKabusa Böcker. Spermie plus ägg är lika med bebis.Två sidor ur boken, Spermie plus ägg är lika med bebis. Skriven och illustrerad av mig.
Kabusa Böcker. A som i Agata Ö som i Öivind.Jenny WikKabusa Böcker. A som i Agata Ö som i Öivind.Omslag till boken, A som i Agata Ö som i Öivind. Skriven och illustrerad av mig.
Kabusa Böcker. A som i Agata Ö som i Öivind.Jenny WikKabusa Böcker. A som i Agata Ö som i Öivind.Två sidor ur boken, A som i Agata Ö som i Öivind. Skriven och illustrerad av mig.
Kabusa Böcker. Titta en groda. Titta en nyckelpiga. Jenny WikKabusa Böcker. Titta en groda. Titta en nyckelpiga. Två omslag till böckerna, Titta en groda och Titta en nyckelpiga.
Kabusa Böcker. Titta en groda.Jenny WikKabusa Böcker. Titta en groda.Två sidor ur, Titta en groda.
Kabusa Böcker. Titta en nyckelpiga.Jenny WikKabusa Böcker. Titta en nyckelpiga.Två sidor ur boken, Titta en nyckelpiga.
Kabusa Böcker. Bosses promenad.Jenny WikKabusa Böcker. Bosses promenad.Omslag till boken, Bosses promenad. För åldersgruppen 3-6 år.
Kabusa Böcker. Bosses promenad.Jenny WikKabusa Böcker. Bosses promenad.Två sidor ur boken, Bosses promenad. Skriven och illustrerad av mig.
Kabusa Böcker. Utestängd.Jenny WikKabusa Böcker. Utestängd.Omslag till boken, Utestängd.
Kabusa Böcker. Utestängd.Jenny WikKabusa Böcker. Utestängd.Två sidor ur boken, Utestängd.
Eget projekt, "Grodor".Jenny WikEget projekt, "Grodor".Grodmönster.
Jenny Wik
Göteborg
0734 247802

Jenny Wik

Jag heter Jenny Wik och har arbetat som illustratör sedan år 2000 och numera också som författare till barnböcker.

Jag arbetar främst i akvarell, tusch och i photoshop men också i akryl och olja.

Har gjort illustrationer till tidningar och sexton barnböcker.

De sista fem böckerna har jag både skrivit och illustrerat.