Jens Callius portfolio

Illustration I Magasin ÖsteråkerJens CalliusIllustration I Magasin ÖsteråkerIllustration till artikel om hur snöröjning går till i Österåkers komun.
Redesign av Layhers rapporterJens CalliusRedesign av Layhers rapporterRedesign och produktion av rapporten En bättre byggprocess.
Illustrationsmanér EpeconJens CalliusIllustrationsmanér EpeconJag fick i uppdrag av Epecon att ta fram ett illustrerat manér för deras teorihandbok om takvärme.
Beard storiesJens CalliusBeard storiesArt prints. Finns att köpas på Society6. https://society6.com/jenscallius/s?q=popular+canvas
MönsterJens CalliusMönsterMina mönster finns på ett flertal produkter och säljs bland annat på https://society6.com/jenscallius
Illustration i Magasin ÖsteråkerJens CalliusIllustration i Magasin ÖsteråkerRedaktionell illustration till artikel om komunens nya planprogram.
Is that a fact?Jens CalliusIs that a fact?Art print. Köp den på Society6.  https://society6.com/product/i-hat-a-fact-two_print?sku=s6-9763037p4a1v45
Moder Sveas friareJens CalliusModer Sveas friareIllustration för Dagens Handel.
HotellillustrationJens CalliusHotellillustrationIllustration till annons för Svenska Dagbladet.
RadonmätningJens CalliusRadonmätningRadonmätning. Illustrerar vilka lägenheter i en fastighet som ska radonmätas. Illustration för Miljöförvaltningen i Stockholm.
Kort minneJens CalliusKort minneIllustration till tidningen Säljaren.
BonzaiträdJens CalliusBonzaiträdIllustration till tidningen Säljaren.
Krympande hjärnaJens CalliusKrympande hjärnaIllustration till tidningen Säljaren.
Annonser för Svenska dagbladetJens CalliusAnnonser för Svenska dagbladetAnnonser för Svenska dagbladet
Sociala medierJens CalliusSociala medierSociala medier. Illustration för tidningen Säljaren.
Jens Callius
Jens Callius
Jens Callius
åkersberga
070 735 58 10

Jens Callius

Illustratör och grafisk formgivare.