Jessica Arosenius portfolio

Eget projekt, "Välklädd Björn"Jessica AroseniusEget projekt, "Välklädd Björn"Målning i akvarell. Del av egen utställning på Hamnmagasinen, Enköping 2020.
Eget projekt "Glad Get"Jessica AroseniusEget projekt "Glad Get"Målning i akvarell. Del av egen utställning på Hamnmagasinen i Enköping 2020.
Beställd målning "Elise"Jessica AroseniusBeställd målning "Elise"Målning i akvarell. Ett beställningsjobb, porträtt av katten Elise. 2020
Eget projekt, "Grågås".Jessica AroseniusEget projekt, "Grågås".Akvarellmålning. Del av egen utställning 2018.
Eget projekt, "Catwoman"Jessica AroseniusEget projekt, "Catwoman"Målning i akvarell och tusch. En del av egen utställning på Hamnmagasinen, Enköping 2020.
Eget projekt, "Barndomsminnen" 2019Jessica AroseniusEget projekt, "Barndomsminnen" 2019"Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss, det vet man inte förrän efteråt."   En målning ur en serie porträtt av klassiska roller ur Astrid Lindgrens sagoskatt. Skapad till en utställning på Hamnmagasinen i Enköping sommaren 2019. Akvarell och tusch.
Eget projekt, "Idol".Jessica AroseniusEget projekt, "Idol".Frida Kahlo. "I was born a bitch, I was born a painter." En del av en utställning sommaren 2018.
Eget projekt, "Idol".Jessica AroseniusEget projekt, "Idol".Silvana Imam, "Allt jag gör är viktigt." Del av en utställning sommaren 2018.
Eget projekt, ”Björnbaletten” 2019Jessica AroseniusEget projekt, ”Björnbaletten” 2019Illustration i mixade medier. Blyerts och digitalt.
Eget projekt, "Kompisar" 2019Jessica AroseniusEget projekt, "Kompisar" 2019illustration i blandad teknik, blyerts och digitalt.
Eget projekt, "Lejon i blomskrud" 2019Jessica AroseniusEget projekt, "Lejon i blomskrud" 2019Illustration i blandad teknik, blyerts och digitalt.
Hamnmagasinens Sommaröl, 2018Jessica AroseniusHamnmagasinens Sommaröl, 2018Etikett till Hamnmagasinens Sommaröl, 2018.
Eget projekt, "ElefantApa".Jessica AroseniusEget projekt, "ElefantApa".Teckningsprojekt med blandade djur i blyerts.
Eget projekt, "KaninGeting".Jessica AroseniusEget projekt, "KaninGeting".Teckningsprojekt med blandade djur i blyerts.
Eget projekt, "F*uckYou".Jessica AroseniusEget projekt, "F*uckYou".Teckningsprojekt med blandade djur i blyerts.
Eget projekt, "Gökungar".Jessica AroseniusEget projekt, "Gökungar".Etikett till en ny öl. 
Eget projekt, "Kul!"Jessica AroseniusEget projekt, "Kul!"Tapet / Mönster.
Eget projekt, "Jungle".Jessica AroseniusEget projekt, "Jungle".Stork in the Jungle.
Jessica Arosenius
Stockholm
j-a.se
0737049999

Jessica Arosenius

Jag arbetar gärna med det porträttlika men även med det förenklade och lite komiska. Mina arbeten börjar oftast med penna eller i akvarell och ibland utvecklas det till en kombination av analogt och digitalt i mina illustrationer.

Jag jobbar både för hand (mestadels i blyerts, tusch och akvarell) och digitalt i Illustrator, Photoshop och InDesign. 

2013 tog jag min master från HDK, Göteborg, innan dess har jag en kandidatexamen från Designprogrammet på Linnéuniversitetet, Växjö.