Joakim Ceder portfolio

TokpippiJoakim CederTokpippiTokpippi (de styr världen) -- illustration för Slynglar (www.slynglar.com)
Surrealistisk harpaJoakim CederSurrealistisk harpa Till en affisch för Club Cultural Latino, där det skulle spelas mycket smäktande harpa.
Drunknande i pappershavJoakim CederDrunknande i pappershavIll. för Soda (nr. 4 2006, återtryckt 2007) på ämnet byråkratikrångel. Litet nostalgi. Började min karriär på denna kårtidning.
Skivomslag för Allen Finney, 2018Joakim CederSkivomslag för Allen Finney, 2018Ett skivomslag för Allen Finney (jag gjorde även in- och baksidan) som ville ha en akvarell med bläck och ljus och luft.
Eget arbete. Joakim CederEget arbete. Kommentar till havens förorening.
Larry's Corner, konsertaffischJoakim CederLarry's Corner, konsertaffischEn lycklig röra av instrument till denna halvorganiserade jam session.
Förstasida, Tidningen Kulturen, "Panta Rei"Joakim CederFörstasida, Tidningen Kulturen, "Panta Rei"Panta rei -- ill. till Herakleitos filosofi. Fanns på förstasid. till Tidskriften Kulturen
Medborgarhuset Trappan, Musik- och poesiaffischJoakim CederMedborgarhuset Trappan, Musik- och poesiaffischAffisch för en spelning i vilke jag även medverkade -- bläck och digitala kladdkritor .
"Between Two Lives", skivomslagJoakim Ceder"Between Two Lives", skivomslagSkapad för sångaren och låtskrivaren Sophie Aspgren; hennes sång handlar om en själ vars liv verkligen kan delas in i ett Före och Efter. Den grafiska lösningen är rätt uppenbar. Musiken (och omslaget i olika versioner) finns på YouTube och Spotify. 
Café Dynamo, affish för Spoken Word Joakim CederCafé Dynamo, affish för Spoken Word Då tyngdpunkten låg på det internationella för att inte säga afrikanska inslaget lät jag orden dansa runt likt flaggor i munnen.
Eget arbete, Porträtt i fragmentJoakim CederEget arbete, Porträtt i fragmentDigital fantasi till bloggen Paintstakingly.
Eget arbete för bok, "Fina fiskar svarar inte i telefon"Joakim CederEget arbete för bok, "Fina fiskar svarar inte i telefon"Sorgligt nog har jag inte hunnit avsluta densamma. En del beskrives på Paintstakingly. Blyerts på papper, digital krydda till fisk och soppa. 
Egen hjälpinsamling, "Syriskt vatten"Joakim CederEgen hjälpinsamling, "Syriskt vatten"Papper och blyerts, vänd negativt
Medborgarhuset Trappan, Affisch för spelningJoakim CederMedborgarhuset Trappan, Affisch för spelningHade nöjet att designa affischen för den show där jag själv ingick. Digitalt. Se äv. Paintstakingly, okt. 2014.
Joakim Ceder
Spånga
0737398760

Joakim Ceder

Idéfångare, från lätt surrealism till fullständigt dalírium. Har skapat förstasidor för Tidningen Kulturen, animationer till musik och ett oändligt antal jazzaffischer. Använder allt från Photoshop till papper och penna.