Joakim Larsson portfolio

MånprinsenJoakim LarssonMånprinsenKonstprojekt "det Ofattbara 2.0" Porträttmålning, olja på duk.
Farliga sakerJoakim LarssonFarliga sakerTecknad seriestrip om Kerstin 82 år.
Jultomten och hustomtenJoakim LarssonJultomten och hustomtenbarnboksillustration, "När jultomten kraschlandade" Boklarssons förlag
KraschlandningenJoakim LarssonKraschlandningenIllustration för julkalender och barnbok, "När Jultomten kraschlandade" Boklarssons förlag
TrollpinnenJoakim LarssonTrollpinnenBoklarssons julkalender 2011, Eva och trollpinnen
experimentJoakim LarssonexperimentIllustration till naturvetenskapligt utbildningsmaterial för förskolebarn.
tidningskrukaJoakim LarssontidningskrukaNaturbarn. Illustration till utbildningsmaterial i naturvetenskap för barn i förskolan.
MiljöhjälteJoakim LarssonMiljöhjälteIllustration för IM:s klimatsajt om klimatsmart beteende
Matteslinga i AlbäcksskogenJoakim LarssonMatteslinga i AlbäcksskogenHur många gånger kan du hoppa på 10 sekunder? Matteslinga, Naturbarn.
Hembesök.Joakim LarssonHembesök.Hembesök i Palestina. Illustration för IM om de olika verksamhetsområdena
Vadning i SarekJoakim LarssonVadning i SarekAnders i forsen. Vildmarksreportage, 150 km genom Sarek med akvarellblocket under armen
LogotyperJoakim LarssonLogotyperLogotyper och grafiska profilprogram
Barnbok "Grållen & Silvia reser Utomhus", 2017Joakim LarssonBarnbok "Grållen & Silvia reser Utomhus", 2017Barnbok om en gråsugga och en silverfisk som bor i badrummet.
Faktaruta om insekter"Humla" 2017Joakim LarssonFaktaruta om insekter"Humla" 2017Akvarellillustration för faktaruta om insekter i barnboken "Grållen & Silvia reser Utomhus" 2017
Trelleborgs kommun "Landsbygd/stad" 2017Joakim LarssonTrelleborgs kommun "Landsbygd/stad" 2017Illustration till landsbygdsprojekt om hur landsbygd och stad samverkar i kommunen.
Barnbok "Grållen & Silvia reser Utomhus", 2017Joakim LarssonBarnbok "Grållen & Silvia reser Utomhus", 2017Barnbok om en gråsugga och en silverfisk som bor i badrummet, men bestämmer sig för att resa Utomhus.
Faktaruta om insekter"Gräshoppa" 2017Joakim LarssonFaktaruta om insekter"Gräshoppa" 2017Faktaruta med narturalistisk illustration av en gräshoppa i slutet av barnboken "Grållen & Silvia reser Utomhus".
Barnbok, faktaruta om insekter. "Grållen & Silvia reser Utomhus" 2017.Joakim LarssonBarnbok, faktaruta om insekter. "Grållen & Silvia reser Utomhus" 2017.Förklarande och roliga fakta om insekter och små djur som Grållen och Silvia möter i berättelsen " Grållen & Silvia reser Utomhus".
Joakim Larsson
Anderslöv
0410-280 38
0708-528038
Boka mig för kurser

Serieteckning är ett roligt sätt att befästa kunskap. Sammanfatta ett arbetsområde med en tecknad serie kan vara det som gör att eleverna aldrig glömmer det de lärt sig. Serieteckning går dessutom att använda oavsett ämnesområde, man kan göra serier om hur miljön fungerar, eller en historisk tidsperiod, eller kanske om olika politiska partier.

Kurser, Skapande skola, Workshop