John Schütte portfolio

Storyboard gråskala/svartvittJohn SchütteStoryboard gråskala/svartvittStoryboard gråskala/svartvitt. Kommer inte ihåg varken byrå eller kund men det kan ha varit för Scandlines.
Rough storyboard NiveaJohn SchütteRough storyboard NiveaRough storyboard illustration för en storyboard för Nivea. Del av ett reklamfilmskoncept bestående av ca 10 bilder. Byrå: FCB Hamburg
Animatic för drickbar soppaJohn SchütteAnimatic för drickbar soppaByrå: TBWA. Animatic för att testa reklamfilmskoncept för drickbara soppan Kelda
storyboard för Clas OhlsonJohn Schüttestoryboard för Clas OhlsonLite roughare stil för den mindre budgeten
GeneralenJohn SchütteGeneralenEtt sk test för att öva på walk cyckles och prova ny programvara
Pappa och flicka storyboardJohn SchüttePappa och flicka storyboardStoryboard-illustration med pappa och flicka på vind. Kommer inte ihåg kund men byrån var TBWA
Storyboard för VolvoJohn SchütteStoryboard för VolvoStoryboard för Volvo. Byrå F&B Göteborg
Lyckliga familjen storyboardJohn SchütteLyckliga familjen storyboardHur ofta har man tecknat glada fmailjer i köket som konsumerar någon ny grej från matbutiken? Flera hundra ggr säkert. Vill ni ha kommersiellt? Im your man!
Storyboard for canned soupJohn SchütteStoryboard for canned soupStoryboard för konserverad soppa. Låter inte så gott eller hur? Precis. Därför måste man teckna sjukt trevliga och snygga människor för att kompensera det :)
Rough kundskissJohn SchütteRough kundskissRough kundskiss. Kunden var ADAC som är typ en motorklubb. Är du med i ADAC så får du massa förmåner men framför allt hämtar de dig när din bild pajat på autobahn :)
Storyboard LänsförsäkringarJohn SchütteStoryboard LänsförsäkringarRough storyboard för Länsförsäkringar reklamfilm. 
flicka storyboard svartvitJohn Schütteflicka storyboard svartvitStoryboardillustration med flicka för reklamfilm
Skolverket informerar föräldrar till barn som kommer i förskoleåldernJohn SchütteSkolverket informerar föräldrar till barn som kommer i förskoleåldernAnimerad film, förklaringsvideo eller explainer för skolverket. Syftet är att informera föräldrar vars barn kommit eller är på väg att komma i förskoleålder. 
Explainer "Rättsociologi" Lunds UniversitetJohn SchütteExplainer "Rättsociologi" Lunds UniversitetLunds Universitet förklarar begreppet "Rättsociologi".
Dacia AnimaticJohn SchütteDacia AnimaticAnimatic för marknadstest av bilmärket Dacias reklamfilmskoncept
Storyboard försäkringsbolagJohn SchütteStoryboard försäkringsbolagStoryboard för försäkringsbolag. Byrå: Saatchi.
Wella beauty storyboardJohn SchütteWella beauty storyboardBeauty storyboard Wella.
Bil 01John SchütteBil 01Bil storyboard illustration
John Schütte
Gislövs läge
+46 (0)766 354 108

John Schütte

Jag har jobbat som illustratör och animatör sedan år 2000 och gör mest storyboards, illustrationer, förklaringsvideor, och animationer.

Jag kan leverera kompletta filmer med ljud, animation, manus och hela paketet.