Jonna Hallberg portfolio

Mormors semesterJonna HallbergMormors semesterPersonligt projekt med inspiration från gamla fotografier.
Bräckta tårarJonna HallbergBräckta tårar”Bräckta tårar” är en animerad kortfilm som behandlar ett av Östersjöns miljöproblem, döda bottnar. Det är ett undersökande projekt av vad som händer i havet och hur det påverkar livet under ytan. Med filmen vill jag på ett illustrativt sätt berätta och beskriva den situation Östersjön befinner sig i. 
TakåsarJonna HallbergTakåsarAffisch över Gamla stan, Stockholm.
Scrub jay & FigJonna HallbergScrub jay & FigMösterdesign.
Tribut till Marianne WestmanJonna HallbergTribut till Marianne Westman"Tribut till Marianne Westman" är ett samarbete mellan Rörstrand och Konstfack, de två utgångspunkterna för hennes karriär. Min hyllning är baserad på Westmans tro på naturens ständiga återfödelse. I dekoren kan du se mönster och objekt från olika serier och scener i Westmans liv, och hur de har förvandlats till nya former. Allt inspirerat av naturen.
Jonna Hallberg
Stockholm
073-5774824

Jonna Hallberg

Mitt namn är Jonna och jag är illustratör, designer och konstnär med verksamhet i Stockholm.

Jag arbetar analogt med akvarell i mina bilder som jag sedan vidareutvecklar med hjälp av digitala verktyg. Det gör att jag har ett naturligt uttryck, samtidigt som jag har många möjligheter till att forma och förändra en bild. 

Jag tar mig mer än gärna an uppdrag i form av allt från rörliga illustrationer, porträtt, mönster- och förpackingsdesign till redaktionella illustrationer.

 

Utbildning:

Pacific Northwest college of art – Illustration

Konstfack – Kandidatexamen i grafisk desig och illustration

Nyckelviksskolan – Bild och grafisk.

 

Tidigare kunder:

Rörstrand, Clowner utan gränser, Vår fågelvärld, Uppsala Universitet, Nya Karolinska m.fl.