Josefin Berger portfolio

Josefin Berger
Göteborg
+46 (0)76 229 36 52

Josefin Berger

Hej! Jag heter Josefin, är 35 år och jobbar med illustration, grafisk design och webb

Jag frilansar inom grafisk design, illustration och musik (josefinberger.se), arbetar deltid 50% som webbdesigner på Devport samt driver ett eget eko-reko inredningsmärke med tryck av mina sagoinspirerade illustrationer (inthedreaminggarden.se/boutique).

Det här kan jag hjälpa till med

Illustrationer, mönster (skapa mönsterrapporter), design av omslag och typsättning av inlagan till böcker, CD-omslag, logotyper, visitkort, brochyrer, hemsidor, sökmotoroptimering, text för webben, sociala media, annonser m.m.

Urval av uppdragsgivare

Jollyroom (e-handel inom barn- och baby), Region Skåne (Skåne läns landsting) Camilla Danilda (författare), Skillebyholm (Biodynamiskt utbildningscenter), och Ib Hansen (artist).

Bakgrund

Jag gick ut den 3-åriga utbildningen Webbredaktör på Högskolan i Borås i juni 2014 där jag lärde mig om grafisk design, webb och textarbete. Före det gick jag en ettårig utbildning inom grafisk design i Göteborg. Vad gäller illustrerandet har jag alltid älskat att teckna och har gått några bildkurser, men är i stort självlärd inom det området.

 

Program jag använder dagligen

Adobe Illustrator, Indesign och Photoshop. CMS: WordPress.

Goda kunskaper

Webbdesign och grafisk design. Illustrera för hand och digitalt. HTML och CSS. Designa mönsterrapporter. Responsiv webbdesign och användarvänlig design. Fotografera och redigera foton. Anpassa text för webben (layout och innehåll) samt sökmotoroptimering, skriva pressmeddelanden och nyhetsartiklar. Sociala media. Miljövänlig design.

Program jag testat på

Adobe Flash, After Effects och Premiere Pro. CMS: Drupal och Episerver.

Lite kunskaper

Filma och redigera film samt animera. Javascript/jquery och PHP.
 

Pris
Mitt timarvode är 800 kr exkl. moms, du är mycket välkommen att mejla mig en offertförfrågan för ett fast pris på letter(@)inthedreaminggarden.se. Beskriv gärna uppdraget så noga du kan, det underlättar när jag ska kalkylera tiden det kommer ta. 🙂

Bostadsort

Jag bor i Göteborg och under sommarhalvåret husererar jag även på Orust där jag hyr en liten sommarstuga. Jag trivs finfint med att arbeta på distans – men kommer gärna på möte för att diskutera jobbupplägg.

 

Läs mer

Du hittar mer information om mig och fler uppdrag jag gjort i min privata portfolio www.inthedreaminggarden.se, där finner du även länkar till min blogg och min webbshop där jag säljer miljövänliga inredningsprodukter med tryck av mina illustrationer.

Sociala media

Du är även varmt välkommen att kika in på mina sociala media-kanaler. 🙂

Facebook (design):
www.facebook.com/inthedreaminggarden

Instagram (design):
www.instagram.com/inthedreaminggarden

Twitter:
twitter.com/josefindreamer

Linkedin:
linkedin.com/in/josefin-berger-2007a632

Spotify (musik):

Facebook (musik):
https://www.facebook.com/josefinbergerfairymusic

Instagram (musik):
http://instagram.com/josefinberger_fairymusic

 

Varma hälsningar Josefin