Kai Hänström portfolio

Skivomslag, "Syren of the Deep"Kai HänströmSkivomslag, "Syren of the Deep"Illustration till skivomslag med en sjöljungfru som kämpar för att fly undan det mörka vattnet till ytan.
Frilansjobb, "Helig Eld"Kai HänströmFrilansjobb, "Helig Eld"Digital illustration baserad karaktär och inspirerad av tarotkort.
Eget projekt, "Älskares Omfamning"Kai HänströmEget projekt, "Älskares Omfamning"Digital målning inspirerat av kärlek och klassiskt måleri.
Frilansjobb, "Iyo'haar Porträtt"Kai HänströmFrilansjobb, "Iyo'haar Porträtt"Digitalt porträtt av fantasykaraktär åt en kund.
Eget projekt, "Ängel utan fjädrar"Kai HänströmEget projekt, "Ängel utan fjädrar"Digital illustration och karaktärsdesign av egen karaktär vid namn Kyreli.
Eget projekt, "Man med parakit"Kai HänströmEget projekt, "Man med parakit"Digital illustration av en man som håller i en bricka iste med en parakit på axeln.
Eget projekt, "En för sorg"Kai HänströmEget projekt, "En för sorg"Digital illustration baserad på egen karaktär och inspirerad av tarotkort.
Frilansjobb, "Iyo'haar"Kai HänströmFrilansjobb, "Iyo'haar"Digital illustration av fantasykaraktär åt en kund.
Kai  Hänström
Värmdö
0733880872

Kai Hänström

Hej! Jag är en digital illustratör och spelgrafiker från Värmdö. Jag har erfarenhet och utbildning inom spelutveckling och att arbeta som frilansillustratör.

Mitt fokus ligger i att skapa stiliserad konst och är mycket flexibel, passionerad och alltid redo att testa eller lära mig något nytt. Som en generalist inom konst har jag även kompetenser utanför illustration så som 3D grafik, typografi, animation och grafisk formgivning.

Jag arbetar mest i Photoshop, Illustrator och Clip Studio för att skapa illustrationer samt använder Blender, Unreal Engine och Unity inom spelutveckling.

Kontakta mig gärna med frågor eller om ni är intresserad av att ha mig som en del av ert projekt!