Kajsa Isenberg portfolio

Akademikern tema DödKajsa IsenbergAkademikern tema DödAkademikern Art direction och formgivning av Akademikerförbundets medlemsmagasin. Tema Död.  
Allt om TidskrifterKajsa IsenbergAllt om TidskrifterFormgivning och redesign av Allt om Tidskrifter. Sveriges Tidskrifters medlemsmagasin.
Ny Aveny teateraffischerKajsa IsenbergNy Aveny teateraffischerTeateraffischer till Ny Aveny i Köpenhamn
SömnpussletKajsa IsenbergSömnpussletOmslag til boken Sömnpusslet. Pagina förlag
Magasin BKajsa IsenbergMagasin BKoncept, design av Bröstcancerförbundets medlemstidning Magasin B
Moi – En kärleksförklaring till HelsingforsKajsa IsenbergMoi – En kärleksförklaring till HelsingforsKoncept, form och art direction av magasinet Moi!
AkademikernKajsa IsenbergAkademikernForm och art direction av Akademikern, Akademikerförbundet SSRs medlemsmagasin. Konceptutveckling och redesign 2015.
Tango UrquizaKajsa IsenbergTango UrquizaVisuell identitet till dansskolan Tango Urquiza i Köpenhamn
Forskning för HälsaKajsa IsenbergForskning för HälsaFormgivning och redesign av tidningen Forskning för Hälsa. Hjärt-Lungfondens medlemsmagasin.
Mårten Nylén - Resultat balans och lite magiKajsa IsenbergMårten Nylén - Resultat balans och lite magiFormgivning av Mårten Nyléns bok – Resultat balans och lite magi. Omslag och inlaga.
Den nya resanKajsa IsenbergDen nya resanAffisch och grafik till tv-serien Den nya resan med LIv Strömqvist och Horace Engdahl
GenvägenKajsa IsenbergGenvägenGenvägen Formgivning av omslag och inlaga
Kajsa  Isenberg
Stockholm
0760062231

Kajsa Isenberg

Jag heter Kajsa Isenberg. Jag är grafisk formgivare och art director och arbetar med formgivning och redesign av magasin och böcker.  Mina kunder är fackförbund, kommunikationsbyråer och förlag. Min form har genom utmärkts med Svenska Designpriset, Publishingpriset, Fackförbundspressens pris och Tidskriftspriset. Jag älskar papper, tryckteknik och typografi och att hitta smarta, kluriga lösningar.

Just nu arbetar jag med en omgörning av en fackförbundstidning. Det är superkul.