Kamilla Andersson portfolio

Webbilllustration och -design Subtopia Subcase CyberKamilla AnderssonWebbilllustration och -design Subtopia Subcase CyberStartbilden till online-eventet Subtopia Subcase Cyber i  februari 2021. Allt var klickbart och tog besökaren till andra ställen. Digitalt måleri och collage.
Skärmbild av webillustration och - design för Suptopia Subase Cyber 2021Kamilla AnderssonSkärmbild av webillustration och - design för Suptopia Subase Cyber 2021Webbsidan var 6000 pixlar lång, och man scrollade sidledes genom skogen om kom till sist till ingången till "The Huddle". Här var man tvungen att ge haren ett lösenord. Till vänster syns en online-mässa i form av ett dockskåp. Digitalt måleri och kollage. Skärmbild.
Föreställningsaffisch till Mästaren och MargaritaKamilla AnderssonFöreställningsaffisch till Mästaren och MargaritaFöreställningsaffisch till Mästaren och Margarita, Folkteatern i Gävle 2018. Digitalt måleri och collage, grafisk design i samarbete med uppdragsgivaren.
Illustration till webbsidan Subtopia SubcaseKamilla AnderssonIllustration till webbsidan Subtopia SubcaseIllustration till webbsidan Subtopia Subcase. "The Huddle" är ett rum där man kan delta i samtal, lyssna på podcasts och se på filmer. Detta var ett internationellt online-event för cirkusartister. Teknik: digital måleri och collage.  Radio- och TV-apparater är köpta stockbilder.
Illustration till PR-material för teaterföreställningKamilla AnderssonIllustration till PR-material för teaterföreställningIllustration till PR-material för en föreställning om ekonomi för barn på Backateatern i Göteborg 2018.  
Illustration till pjäsen "Flickan med svavelstickorna" 2018Kamilla AnderssonIllustration till pjäsen "Flickan med svavelstickorna" 2018Illustration till pjäsen "Flickan med svavelstickorna", Backateatern Göteborg 2018.  Digitalt collage Photoshop.
Kamilla Andersson
Kamilla AnderssonFramsida till avhandling om trycksår. Karolinska Insititutet, Eila Sterner (2011)
Omslag till romanen "Om du vill" av Helle Helle (Norstedts, 2016)Kamilla AnderssonOmslag till romanen "Om du vill" av Helle Helle (Norstedts, 2016)Bilden är en digitaliserad och bearbetad variant av en av mina målningar. Jag gjorde den grafiska formgivningen.
Kamilla Andersson
Bagarmossen
0702998138
+46702998138

Kamilla Andersson

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Kamilla Andersson och jobbar som illustratör, konstnär och mediepedagog. Jag skapar bilder eller hjälper andra att göra det nästan hela min vakna tid. I mina egna bilder kan man spåra mitt stora intresse för konsthistoria. Jag gillar att jobba med realism med en surrealistisk atmosfär och humor.