Karin Gandini portfolio

Karin GandiniKommunikationsmyndigheten Post och Telestyrelsen. Info foldrar för telefoni, bredband och mobiltelefoni tjänster
Karin GandiniGrafisk profil för turist och kulturguide byrå i Bologna, Italien. 2009. Se www. gandiniguiding.com
Karin GandiniKonferens program Sommarsymposium - Stockholms Universitet i samarbete med Reggio Emilia Institutet. 2011
Karin GandiniEn skrivande och läsande förskola … läromedel. Bonnier Utbildning. 2011
Karin GandiniLogo för tjänsten Ledningskollen.se Post och telestyrelsen i samarbete med andra teleoperatörer. Att informera ledningsägare om webbtjänsten Ledningskollen.se, för att minska antalet grävskador på samhällets infrastruktur
Karin Gandini4 olika illustrationer för en DVD serie för Bonnier Utbildning. Ny reviderat 2010
Karin GandiniLogo och grafisk profil för Bredbandsforum kansli, Regeringskansliet och Post och Telestyrelsen , 2010. Kampanj för att skapa strategier för utveckling av bredband i Sverige.
Karin GandiniAnnons om IT tjänster i DN. Post och telestyrelsen 2011
Karin GandiniVOLC- Valuesonline leadership centre - Coachning företag Grafisk profil: logo, webb, infomaterial
Karin GandiniPost - och Telestyrelsen, logo för en kampanj om 4 viktiga mål
Karin GandiniKonferens program Sommarsymposium - Stockholms Universitet i samarbete med Reggio Emilia Institutet. 2010
Karin Gandini
Karin GandiniOmslag för kursprogram höst Reggio Emilia Institutet. 2010
Karin Gandini
Karin GandiniOm värden och om världen, läromedel. Stockholms Universitet förlag
Karin GandiniSommarsymposium program 2010 Stockholms Universitet i samarbete med Reggio Emilia Institutet.
Karin Gandini
111 36 stockholm
08-546 60 714
070 -792 45 17

Karin Gandini

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?Jag heter Karin Gandini och arbetar som grafisk formgivare och illustratör. De senaste åren har jag mest fokuserat på helhetskoncept som visuell identitet för företag, informationskampanjer och tidskriftslayout samt med att formge böcker.
Min förmåga är att skapa en kreativ arbetsprocess med en bra balans mellan research, egna idéer, entusiasm och att föra en kontinuerlig dialog med dig som uppdragsgivare.
Genom ett omsorgsfullt bild- och färgval, en bra balans mellan grafisk form och budskap fogar jag samman alla ingredienser till ett nytt uttryck som förhoppningsvis berör, engagerar och sticker ut.
Vilken del av den kreativa arbetsprocessen gillar du bäst?Jag gillar nya utmaningar. Processen, research, det mer kravlösa skissandet. Sökandet efter idéer och lösningar till mitt uppdrag som kan komma från det mest oväntade håll omkring mig.
Jag trivs i mötet med andra människor, det ögonblick när jag får bilder/mönster i huvudet, när ett uppdrag presenteras för mig och som sedan sakta tar form och konkretiseras i en produkt. Misstag som blir till bra lösningar.
Hur ser ditt drömuppdrag ut?Att få arbeta med helheten för ett större projekt. Utforma grafisk profil, trycksaker men även tänka det tredimensionella rummet med utställningslösningar, rörliga bilder, skyltar, webblösningar och bildspel.