Karin Gandini portfolio

Karin Gandini
111 36 stockholm
08-546 60 714
070 -792 45 17

Karin Gandini

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?Jag heter Karin Gandini och arbetar som grafisk formgivare och illustratör. De senaste åren har jag mest fokuserat på helhetskoncept som visuell identitet för företag, informationskampanjer och tidskriftslayout samt med att formge böcker.
Min förmåga är att skapa en kreativ arbetsprocess med en bra balans mellan research, egna idéer, entusiasm och att föra en kontinuerlig dialog med dig som uppdragsgivare.
Genom ett omsorgsfullt bild- och färgval, en bra balans mellan grafisk form och budskap fogar jag samman alla ingredienser till ett nytt uttryck som förhoppningsvis berör, engagerar och sticker ut.
Vilken del av den kreativa arbetsprocessen gillar du bäst?Jag gillar nya utmaningar. Processen, research, det mer kravlösa skissandet. Sökandet efter idéer och lösningar till mitt uppdrag som kan komma från det mest oväntade håll omkring mig.
Jag trivs i mötet med andra människor, det ögonblick när jag får bilder/mönster i huvudet, när ett uppdrag presenteras för mig och som sedan sakta tar form och konkretiseras i en produkt. Misstag som blir till bra lösningar.
Hur ser ditt drömuppdrag ut?Att få arbeta med helheten för ett större projekt. Utforma grafisk profil, trycksaker men även tänka det tredimensionella rummet med utställningslösningar, rörliga bilder, skyltar, webblösningar och bildspel.