Karin Gillberg portfolio

Skolprojekt "Vänskapsfåglar"Karin GillbergSkolprojekt "Vänskapsfåglar"Vänskapsfåglar En skoluppgift från Berghs School of Communication, uppgiften var att illustrerar begreppet vänskap. 
Eget projekt - "Glass"Karin GillbergEget projekt - "Glass"Glass Vänskapsfåglarna delar på en glass.
Eget projekt "Hundpromenaden"Karin GillbergEget projekt "Hundpromenaden"Hundpromenaden  Ett eget projekt som startade med en snabb skiss och sen var processen igång. 
Eget projekt "Påsken"Karin GillbergEget projekt "Påsken"Väntan på påskharen kan kännas oändligt lång. 
Projekt KakblommorKarin GillbergProjekt KakblommorKakblommor - Dammsugartulpan Att varje vecka ta fram en kombination av kaka och blomma i ett. 
Projekt KakblommorKarin GillbergProjekt KakblommorKakblommor - Pannkakstårtasolros  Att varje vecka ta fram en kombination av kaka och blomma i ett. 
Projekt "Kakblommor"Karin GillbergProjekt "Kakblommor"Kakblommor Här har jag gjort ett mönster av flera kakblommor från projektet "kakblommor"
Eget projekt "Våren"Karin GillbergEget projekt "Våren"Ett mönster jag gjort med inspiration från våren.
Mönster "Semeldagen"Karin GillbergMönster "Semeldagen"Ett mönster till semeldagen 
Eget projekt "God morgon björnen"Karin GillbergEget projekt "God morgon björnen"God morgon Björnen! Mönsterprojekt med inspiration från björnar. 
Karin Gillberg
Enköping
0735559199

Karin Gillberg

Hej!

Jag är illustratör som är bosatt i Enköping. Mitt arbete är en blandning av traditionellt och digital, jag börjar alltid med papper och penna och gillar att skapa linjer med en känsla för att sen fortsätta med färgsättning i Photoshop. 

En stor inspirationkälla är djur och natur. Projekt jag gärna skulle göra är barnböcker, bokomslag, mönsterdesign till förpackningar eller produkter.

Bland annat har jag gjort uppdrag för Specialpedagogiska skolmyndigheten, Svenska klätterförbundet, Region Sörmland, Ica.

Gillar ni min stil skulle jag gärna jobba med er och ta fram just den illustrationen ni behöver.