Karin Kjäll portfolio

Egen försäljning, ABC-AffischKarin KjällEgen försäljning, ABC-AffischEn affisch med ett djur för varje bokstav i det svenska alfabetet. 
Egen försäljning, räkneaffischKarin KjällEgen försäljning, räkneaffischEn affisch med djur i antal från 1-10, vars artnamn också bildar en alliteration med siffran den tillhör.
Egen produktion, serie (Håkan)Karin KjällEgen produktion, serie (Håkan)En 10-sidig serie med självbiografisk grund, såldes på Small Press Expo i Stockholm och har varit med i en vandringsutställning (Hemåt) av Nicolas Krizan.
Jongleringskurs.se, instruktion till jongleringKarin KjällJongleringskurs.se, instruktion till jongleringDel av presentkit där deltagaren i jongleringskursen hos Jongleringskurs.se får tre bollar och en sån här beskrivning med sig hem.
Charlotte Ovesson, Överlevnadskit för statistikKarin KjällCharlotte Ovesson, Överlevnadskit för statistikTvåsidig flyer med layout och ikoner för Charlotte Ovessons verksamhet inom statistik.
Hildurs, logotypKarin KjällHildurs, logotypLogotyp för produktionsbolaget Hildurs.
Sexologkliniken, illustrationerKarin KjällSexologkliniken, illustrationerEtt urval av illustrationer till Sexologklinikens onlinekurs Lust-Lyftet.
Trinambai, webb-banner och bokmärkeKarin KjällTrinambai, webb-banner och bokmärkeWebb-banner som senare också blev ett bokmärke åt bokförlaget Trinambai.
Trinambai, bokomslagKarin KjällTrinambai, bokomslagTrinambai har en nystartad utgivningsserie med vetenskaplig litteratur, och jag får göra omslagen till dem i art déco-inspirerad stil.
Karin Kjäll
Skarpnäck
0702057254

Karin Kjäll

Hej!

Jag kommer ursprungligen från Skara men är numera väl hemmastadd i Stockholms söderort. Bor tillsammans med en förståndig dotter och en snäll katt.

Är utbildad originalare vid Jensen Education och har gått på Serietecknarskolan i Hofors samt Grafisk design och illustration på Beckmans kvällsskola.

Jag tecknar ofta och gärna barn och djur, instruerande och pedagogiskt material. Jag gör även skämtteckningar och serier. Men min bredd sträcker sig långt utanför detta. Jag har erfarenhet inom bildekor, storformat, mässväggar, broschyrer, bokomslag, barnböcker och mycket mer. Besök gärna min hemsida eller hör av dig om du vill veta mer!

Bästa hälsningar Karin