Karin Ohlsson portfolio

Illustration till ÖLKarin OhlssonIllustration till ÖLAkvarellillustration till Kvarnagårdens bryggeri. En etikett i en serie av ca 15.
Akvarellbilder för Ekotipsets bok om städKarin OhlssonAkvarellbilder för Ekotipsets bok om städAkvareller till @Ekotipset och hennes bok om hållbar städning för Bonnier Fakta.
Volvo CarsKarin OhlssonVolvo CarsIllustration för Volvo Cars i Taiwan. De ville ha en illstration till en picknick-matta.
Alla andra är idioterKarin OhlssonAlla andra är idioterCovid-19 relaterad illustration. Illustrerad för BahKadisch.
Illustration för VisionKarin OhlssonIllustration för VisionIdé och illustration för en artikel om olika titlar på arbetsplatsen.
BlomstermönsterKarin OhlssonBlomstermönsterMönster i akvarell för Burde AB / So typical me, kalendrar.
Burde, Organiserat kaosKarin OhlssonBurde, Organiserat kaosIllustration för kalenderomslag. Uppdragsgivare: Burde AB / So typical me.
Illustrationer till artikel i tidningen VisionKarin OhlssonIllustrationer till artikel i tidningen Vision3 av 4 illustrationer till en artikel i tidningen vision. Ritade för hand och färglagda digitalt.
Sengångare med skridskorKarin OhlssonSengångare med skridskorIllustration för Bahkadisch, vykort.
MingelproffsetKarin OhlssonMingelproffsetHur det går till när man inser att man är frilansare och behöver träffa lite mer människor..
DrömfabrikenKarin OhlssonDrömfabrikenI drömfabriken är allt möjligt. Illustration gjord med akvarell i A3-format.
BildupphovsrättKarin OhlssonBildupphovsrättIllustrationer för Bildupphovsrätt i Sverige.
Klistermärken för TUMIKarin OhlssonKlistermärken för TUMIUppdrag: Att ta fram tre stycken klistermärken för TUMI:s lansering av en skandinavisk serie av väskor i asien.
In Sweden we call it a fika, brickaKarin OhlssonIn Sweden we call it a fika, brickaIllustration till bricka. Säljs över hela Sverige samt i egen e-butik.
Eget projekt ÖletikettKarin OhlssonEget projekt ÖletikettEtt eget projekt där jag ville skapa en annorlunda öletikett som skulle dra ögonen till sig i ölhyllan.
Eget mönster, Scandic HaymarketKarin OhlssonEget mönster, Scandic HaymarketEget mönster inspirerat av inredningen på Scandic Haymarket.
Karta för WallenstamKarin OhlssonKarta för WallenstamKarta över Wallenstams projekt Orangeriet med omnejd. (Telefonplan, Liljeholmen, Solberga)
Illustrationer för WallenstamKarin OhlssonIllustrationer för WallenstamIllustrationer ritade för hand för Wallenstams projekt Orangeriet.
Karin Ohlsson
Hägersten
0734271884

Karin Ohlsson

Illustratör placerad i Stockholm.
Ritar med mycket humor och många svarta streck.
Ritar både analogt och digitalt.