Karin Söderquist portfolio

Self-care illustrationer 💖Karin SöderquistSelf-care illustrationer 💖Illustrationer på temat self-care.
The New Yorker - PearlsKarin SöderquistThe New Yorker - PearlsIllustration för The New Yorker till Pearls, en text av David Sedaris. 
Niki de Saint PhalleKarin SöderquistNiki de Saint PhalleIllustration inspirerad av konstnären Niki de Saint Phalle och hennes Nana skulpturer. 
BokomslagKarin SöderquistBokomslagBokomslag till tre noveller. Personligt projekt. 
Riksteatern: Fritt FallKarin SöderquistRiksteatern: Fritt FallPoster för Riksteatern och pjäsen Fritt Fall, ett high school drama för åldrarna 13-15.  
Adobe Stock - Premium CollectionKarin SöderquistAdobe Stock - Premium CollectionTvå illustrationer jag skapat för Adobe Stock. 
Tidningen GrundskolanKarin SöderquistTidningen GrundskolanIllustrationer till en artikel i tidningen Grundskolan som handlar om kostnaden för utvecklingssamtal. 
Philadelphia MagazineKarin Söderquist Philadelphia MagazineOpublicerad illustration för Philadelphia Magazine. 
ArtStreetHbgKarin SöderquistArtStreetHbgJag blev inbjuden att göra en väggmålning som del av gatukonstfestivalen ArtStreetHbg i Helsingborg. Den finns att se på Västra Bryggaregatan 34.
Artemisia GentileschiKarin SöderquistArtemisia GentileschiPorträtt av barock konstnären Artemisia Gentileschi för HERchive, ett visuelt arkiv som lyfter fram kvinnliga och icke-binära konstnärer ur historien.  Edit
Tidningen GrundskolanKarin SöderquistTidningen GrundskolanRedaktionall illustration för Tidningen Grundskolan och deras tema nummer om sexualundervisning.
KOL KampanjKarin SöderquistKOL KampanjIllustrationer till en kampanj riktad mot läkare som behandlar patienter med KOL. Målet var att läkarna skulle uppmana sina patienter att träna mer som ett led i behandlingen. Art direction och design av Narva.
LungorKarin SöderquistLungorMedicinsk illustration som visar skillnaden mellan friska lungor och lungor med KOL. Art direction och design av Narva.
Kvinnorna bakom upptäckternaKarin SöderquistKvinnorna bakom upptäckternaIllustration för Kemisk Tidskrift för en artikel om kvinnorna som var med och utvecklade det periodiska systemet men som sedan glömts bort av historien. 
Internetbehandling - Alkohol & NarkotikaKarin SöderquistInternetbehandling - Alkohol & NarkotikaIllustration för tidsskriften Alkohol & Narkotika, för en artikel om internetbehandling. 
Simone GiertzKarin SöderquistSimone GiertzPorträtt av uppfinnaren och YouTube personligheten Simone Giertz för boken Svenska Hjältinnor, Max Stöm 2019.
Anna Maria LenngrenKarin SöderquistAnna Maria LenngrenPorträtt av 17-tals poeten Anna Maria Lenngren för boken Svenska Hjältinnor, Max Stöm 2019.
Sally BauerKarin SöderquistSally BauerPorträtt av Sally Bauer, den första skandinaven som simmade över Engelska kanelan, för boken Svenska Hjältinnor, Max Ström 2019.
Karin Söderquist
Stockholm
076 2319 185

Karin Söderquist

Karin Söderquist är en illustratör och designer baserad i Stockholm. Hon arbetar i en lekfull blandning av handritad och digital illustration och hon har en förkärlek för starka färger. Hon har illustrerat för bl.a Coop, Action!Aid, Vasakronan and LA Galaxy.