Katarina Krebs portfolio

Summer in loveKatarina KrebsSummer in loveIllustration för "Poetry is art". En serie illustrationer baserade på dikter om årstiderna.
Winter with friendsKatarina KrebsWinter with friendsIllustration för "Poetry is art". En serie illustrationer baserade på dikter om årstiderna.
Autumn restKatarina KrebsAutumn restIllustration för "Poetry is art". En serie illustrationer baserade på dikter om årstiderna.
Hygien på förskolaKatarina KrebsHygien på förskolaIllustration i broschyr om hygien på förskola
Hygien på förskola; tvätta händerna.Katarina KrebsHygien på förskola; tvätta händerna.Affisch om hygien på förskola
IKEA "användbar" - GroddlådaKatarina KrebsIKEA "användbar" - GroddlådaIllustrationer för IKEAs marknadsföring av kollektionen "Användbar". Digitala tuschteckningar ovanpå fotografier av produkterna.
IKEA "användbar" - Vaser för sticklingarKatarina KrebsIKEA "användbar" - Vaser för sticklingarIllustrationer för IKEAs marknadsföring av kollektionen "Användbar". Digitala tuschteckningar ovanpå fotografier av produkterna.
Ikea "användbar" - Kinder homesKatarina KrebsIkea "användbar" - Kinder homesIllustrationer för IKEAs marknadsföring av kollektionen "Användbar". Digitala tuschteckningar ovanpå fotografier av produkterna.
Katarina Krebs
Göteborg
0707-338960

Katarina Krebs

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Katarina Krebs och jobbar som illustratör och designer sedan drygt 20 år tillbaka.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu är jobbar jag med flera olika saker. Dels så jobbar jag med att göra storyboards för en serie korta instruktionsfilmer, men också med att göra mönster till heminredning.

Jag tycker verkligen om variationen! 

Vad utmärker ditt skrivbord?

Jag vill gärna ha ordning omkring mig och jag trivs med prydliga högar på mitt skrivbord. Periodvis kan det bli rörigt, men jag börjar alltid dagen med att städa skrivbordet.