Kate England portfolio

Techno MageKate EnglandTechno MageInte av denna värld! Modern magi. Konsten att spå i händerna, näckrosor, kristaller och astrologiska tecken sammansmält med kretskort.  Formgivet enligt en brief för en imaginär tidningsartikel enligt trenden Astro Synergy.
Ohh Deer, Boho Exotica KuddeKate EnglandOhh Deer, Boho Exotica KuddeEn sinnlig engelsk "Cottage Garden" med gammaldags rosor, fingerborgsblomma, jasmin, riddarsporre, flox, lavendel, kattmynta, citronfjäril, bi, mal, kålfjäril, trollslända och nyckelpiga.  Formgiven enligt en brief med trenden Boho Exotica. Åt Ohh Deer som ett kuddfordral av supermjuk fuskmocka.  
UPPERCASE magazine, Embroidery EssentialsKate EnglandUPPERCASE magazine, Embroidery Essentials40 oumbärliga verktyg för broderi. Till UPPERCASE magazine's 40:e upplaga. 
JulkortKate EnglandJulkortJulkort med björn och broderier. 
Illustrerat recept: HöstvädersoppaKate EnglandIllustrerat recept: HöstvädersoppaDen perfekta soppan för höstdagar. 
Chasing a StarKate EnglandChasing a StarSaga med flicka, leoparder och måne. 
Herbarium: styvmorsviol och smörblommaKate EnglandHerbarium: styvmorsviol och smörblommaHerbarium. En serie botaniska illustrationer med en modern twist. 
Ikoner för kaffe, thé, kakor och smörgåsarKate EnglandIkoner för kaffe, thé, kakor och smörgåsarIkoner för olika typer av kaffe, thé och tillbehör. 
Thanks a BunchKate EnglandThanks a BunchTackkort med en hand som sträcker över en bukett blommor. 
Men jag tycker inte om att mediteraKate EnglandMen jag tycker inte om att mediteraIllustration till tänkt artikel om att meditera. Målgrupp: stressade storstadsbor. 
Illustrerad karta över FredhällKate EnglandIllustrerad karta över FredhällKarta över Fredhäll, Kungsholmen, Stockholm. 2018. Kombination av bläck och vektor. Affisch och marknadsföringsmaterial. 
SjälvporträttKate EnglandSjälvporträttMixed media med sömnad och den röda tråden. 
Kate England
Stockholm
0706955052

Kate England

Jag heter Catharina (Kate) England, och är illustratör och formgivare. Min stil är expressiv och färgrik. En lekful mix av stilrent, bläck, akryl, olja, och en nervig, handritad linje. 

Specialiteter: illustrerade kartor, portätt, mat, läromedel (e-learning), reklam, mönster och ikoner. 

Kunder i urval: Lexicon Interactive, Facebook, Sveriges Radio, The Iconfactory och MGM.