Kerstin Arfwedson portfolio

Kerstin Arfwedson
Stockholm
0723623023

Kerstin Arfwedson

Hej!

Jag heter Kerstin och är en svensk konstnär och illustratör uppvuxen och utbildad i Paris, Frankrike, numera bosatt i Stockholm. Jag startade som grafisk formgivare inom reklam och retail design för att på senare år sadla om till illustratör. Jag har bland annat illustrerat bokomslag, menyer, broschyrer, inbjudningar, innehåll på sociala medier och grafiskt material både för tryck och digital leverans. Detta inom olika typer av industri såsom medicinsk, men främst mode, skönhet och mat & dryck.

Jag arbetar även som LIVE-illustratör där jag vid speciella företagsevent utför snabba porträtt på människor/kunder. Jag har haft uppdrag med bland annat &OTHER STORIES för Fashion Week i Stockholm och Paris, PRETTO PR-byrå för TWILFIT, samt modemärket TARA JARMON i Paris.

Jag är en kreativ, produktiv och mångsidig person med ett öga för detaljer. Jag arbetar ganska intuitivt och blandar olika tekniker. Det som är viktigt för mig är att fånga känslan och skapa ett intryck. Gärna porträtt och människor som är en stor inspiration i mitt arbete. Jag skapar både analogt och digitalt, antingen med akvarell/bläck på papper och penna/tusch, Photoshop/Illustrator eller så skapar jag direkt i Procreate med digital ritpenna.

Kontakta mig gärna här eller via hemsidan!