Kristian Sjöberg portfolio

Johnnys båt ”Eget projekt”Kristian SjöbergJohnnys båt ”Eget projekt”Fick i uppdrag av en gammal elev att måla familjens båt, arbetet tog cirka 10 timmar att slutföra.
Eget projekt ”Visitkort”Kristian SjöbergEget projekt ”Visitkort”Bild på mitt visitkort.
Eget projekt "Samma stoff"Kristian SjöbergEget projekt "Samma stoff"Jag fick idén till bilden efter att jag såg ett vetenskapsprogram om att människan inte biologiskt sett är uppdelade i raser eftersom vi är skapade av samma byggstenar oavsett hur vi ser ut på utsidan.  
Eget projekt "Castle doom"Kristian SjöbergEget projekt "Castle doom"Frontbild till ett fantasy brädspel.
Eget projekt "Drake"Kristian SjöbergEget projekt "Drake"Efterarbetad skiss i Procreate.
Eget projekt "Avtalet"Kristian SjöbergEget projekt "Avtalet"Inspirationen till denna bilden kommer från Stephen King filmen "Köplust".
Eget projekt "Powers"Kristian SjöbergEget projekt "Powers"Detta är en bild som är en hyllning till en tv serie som heter "Powers"
Eget projekt "Frost varelsen"Kristian SjöbergEget projekt "Frost varelsen"Tro det eller ej, men jag målade denna innan Game of thrones kom ut på tv med sina whitewalkers.
Eget projekt "Gråskär badplats"Kristian SjöbergEget projekt "Gråskär badplats"Jag tog ett foto i Gråskär på Tjörn som jag sedan målade på och manipulerade i Procreate för att efterlikna en traditionell målning. Syftet var att visa bildelever vad man kan göra med ett foto man tagit själv och för att introducera dem i digitalt måleri.
Eget projekt "Skärhamn"Kristian SjöbergEget projekt "Skärhamn"Jag tog ett foto i Skärhamn nära Akvarellmuseet på Tjörn som jag sedan målade på och manipulerade i Procreate för att efterlikna en traditionell målning. Syftet med detta var att visa bildelever på ett högstadie vad man kan göra med ett foto man själv tagit och för att introducera dem i digitalt måleri.
Kristian Sjöberg
Kyrkesund
0703721044

Kristian Sjöberg

Jag heter Kristian Sjöberg och jag utbildade mig till illustratör/serietecknare på Serietecknarskolan som tillhör Gävles Högskola.

Jag jobbar främst i målarprogrammet Procreate till Ipad samt Photoshop, men jag målar och tecknar även traditionellt (akvarelle, akryl, bläck, blyerts) som jag ibland scannar in och fortsätter att måla på alternativt redigerar i grafikprogrammen jag nämde tidigare.

Jag har hållit i mindre kurser på skolor som handlar om serietecknande och vad detta innebär och hur man kan skapa serier.