Lars Berg portfolio

Affisch till Gnesta Konstrunda 2015Lars BergAffisch till Gnesta Konstrunda 2015Jag ansvarar för allt grafiskt material till Gnesta Konstrunda. Affischen fungerar också som omslag till A4-broschyren med all information om konstrundan.
Symbol för Föreningen Gnesta Konstrunda.Lars BergSymbol för Föreningen Gnesta Konstrunda.Inför en förnyelse av konstrundans grafiska profil 2014 gjorde jag en symbol för den nybildade föreningen, som arrangerar konstrundan.
Omslag till Inspirationsguide nr 25. Tema: Hot, chock, trauma.Lars BergOmslag till Inspirationsguide nr 25. Tema: Hot, chock, trauma.Jag börjar oftast ett nytt nummer av tidningen med att göra ett omslag; därefter går det lättare att skriva artiklarna, intervjuerna etc., när det finns en bildmässig riktning – en vision. Här en bild gjord i Photoshop.
Omslag för Inspirationsguide nr 23. Tema: Samtal om döden.Lars BergOmslag för Inspirationsguide nr 23. Tema: Samtal om döden.Jag börjar oftast ett nytt nummer av tidningen med att göra ett omslag; därefter går det lättare att skriva artiklarna, intervjuerna etc., när det finns en bildmässig riktning – en vision. Här en bild, sammanvävd av flera i Photoshop.
Symbol för dödsannons.Lars BergSymbol för dödsannons.Symbol för dödsannons.
LogotypLars BergLogotypLogotyp för Laxne skola.
SymbolLars BergSymbolSymbol för Confidencen Rediviva, en renoverad 1700-talsteater.
Formgivning av webplatsLars BergFormgivning av webplatsFormgivning av webplats för www.omart.info - en presentation av två konstnärer.
DiktillustrationLars BergDiktillustrationSkapande lek över diktens ark. Diktillustration.
Formgivning av webplatsLars BergFormgivning av webplatsFormgivning av webplats för www.ledarskapharmoni.se.
Formgivning av webplatsLars BergFormgivning av webplatsFormgivning av webplats för www.egenart.info/gaffney.
Digital målning för frontsidan till Egenart WebplatsLars BergDigital målning för frontsidan till Egenart WebplatsDigital målning för frontsidan till Egenart Webplats.
Akrylmålningen "Ägget"Lars BergAkrylmålningen "Ägget"Akrylmåleri på papper, "Ägget".
"Kommer fram".Lars Berg"Kommer fram"."Kommer fram", akrylmålning på pannå.
Lars Berg
Gnesta
0705-18 07 90

Lars Berg

Jag arbetar i första hand som konstnär, med teckning, måleri och skulptur, men åtar mig ibland illustrationsuppdrag. Utöver detta har jag arbetet med tidningsproduktion, bokformgivning och webbformgivning. Idag är jag även redaktör för webbplattformen Nätverket Gestalt i Sverige. Jag har gjort otaliga trycksaker genom åren; foldrar, tidningar och broschyrer, med både formgivnings- och illustrationsansvar.
Jag arbetar med Photoshop, InDesign och Illustrator, när jag inte använder papper och pennor 🙂

Se mer information på angivna websidor…