Lars Fuhre portfolio

TidningsannonsLars FuhreTidningsannonsCreative direction. Del av kommunikationskoncept och grafisk identitet för Sébastien Boudet/Macarong.
Tidningsannons och webbdesignLars FuhreTidningsannons och webbdesignCreative direction. Del av kommunikationskoncept och grafisk identitet för Sébastien Boudet/Macarong.
En gravsten i affischformat. Lars FuhreEn gravsten i affischformat. Art direction för Liljevalchs utställning ”Döden – en utställning om livet”. Skulpturer utomhus på Djurgården i Stockholm.
Creative direction och grafisk formgivning Lars FuhreCreative direction och grafisk formgivning PR-event inkl scenografi för Kinnarps i samarbete med Trendgruppen/Stefan Nilsson.
Creative direction för Orrefors Lars FuhreCreative direction för Orrefors Annons
Creative direction för Orrefors Lars FuhreCreative direction för Orrefors Annons
Creative direction för Orrefors Lars FuhreCreative direction för Orrefors Annons, kassar och standardförpackningar
“Heyday” Lars Fuhre“Heyday” Skulptur- och brandingprojekt, med stöd från Konstnärsnämnden. Höensilage i miniatyr, 100 ex gjutna i porslin, signerade, numrerade och monogramstämplade. 
LogotyperLars FuhreLogotyperBergkrantz Arkitektur, Orrefors 100 år, Birka Vikingastaden, Interlude Art Lab
Bokformgivning Lars FuhreBokformgivning För Nationalmuseum, Langenskiölds/Dansmuseum, Albert Bonniers förlag, Forum
Bokformgivning för IkeaLars FuhreBokformgivning för IkeaKokboken "Maten är klar" och ”Kinder Homes", idéer för hållbara inredningsidéer
Kokbok för Ikea. Lars FuhreKokbok för Ikea. “Maten är klar!” 21 språkversioner
”14 red prints”Lars Fuhre”14 red prints”Utställningar på Beckmans Designhögskola, Rönnells Antikvariat, Form Design Center i Malmö och Galleri Hea i Sunne. Här Rönnells skyltfönster.
"14 RED PRINTS"Lars Fuhre"14 RED PRINTS"T-tröjor till salu på Rönnells Antikvariat i Stockholm.
Utställningskatalog för Moderna museet Lars FuhreUtställningskatalog för Moderna museet "Nils Dardel och den moderna tiden”
BokformgivningLars FuhreBokformgivningCilla Ramneks "Verkstäder", utgivning våren 2018
Haglerum Konstrum Lars FuhreHaglerum Konstrum En experimentell galleriverksamhet på Öland, drivs och ägs av Lars Fuhre och Johan Kilander: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008154277271
Haglerum Konstrum Lars FuhreHaglerum Konstrum Utställningar
Lars Fuhre
Stockholm
0704314704

Lars Fuhre

Creative director/grafisk designer som varit lektor på Beckmans i 15 år. Designsamarbeten med t ex Moderna museet, Dansmuseet, Nationalmuseum, Magasin 3, Bergkrantz Arkitektur, Ikea, Milllesgården, Centre culturel suédois i Paris och Macarong.