Linnea Krylen portfolio

Ur bilderboken Molnens melodi (2018)Linnea KrylenUr bilderboken Molnens melodi (2018)Illustration ur den tonsatta bilderboken Molnens medodi (bokförlaget Opal, 2018) i samarbete med tonsättaren Björn Petersson.
Bilderbok, Molnens melodi, 2018Linnea KrylenBilderbok, Molnens melodi, 2018Illustration ur den tonsatta bilderboken Molnens melodi (Bokförlaget Opal, 2018, tonsättare Björn Petersson).
Mina böckerLinnea KrylenMina böckerHär ligger alla titlar utspridda på skrivbordet
Tusch på papperLinnea KrylenTusch på papperÖgonblicksbild i svartvitt
Handbok för molnskådare - en faktabok om vad som rör sig på himlen, Opal 2015.Linnea KrylenHandbok för molnskådare - en faktabok om vad som rör sig på himlen, Opal 2015.En faktabok om moln, väder och vad som rör sig på himlen. 
Ur Handbok för storsamlare - en faktabok att spara (Opal 2020) Linnea KrylenUr Handbok för storsamlare - en faktabok att spara (Opal 2020) Uppslag ur faktaboken Handbok för storsamlare - en faktabok att spara (Opal 2020). En bok om samlingar, samlare och samlande.
Eget projekt, Tre fåglar räknar till treLinnea KrylenEget projekt, Tre fåglar räknar till treEget projekt, Tre fåglar räknar till tre
Småbarnsbilderboken Frejas nyckel, Opal 2014.Linnea KrylenSmåbarnsbilderboken Frejas nyckel, Opal 2014.Min andra bok om Freja. Den handlar som den första boken om ett äventyr i den lilla världen. Den här gången är det sommar och Freja är ute och letar efter ett hål som passar hennes nyckel.
Linnea Krylen
Bandhagen
0730503276

Linnea Krylen

Hej!

Jag heter Linnéa Krylén och jag är barnboksillustratör, författare, konstpedagog och lärare i kreativt skrivande på Linnéuniversitet. 

Mina titlar finns utgivna på bokförlaget Opal. Där finns mina två första småbarnsbilderböcker, Frejas plats och Frejas nyckel, en tonsatt bilderbok i sammarbete med kompositören Björn Petersson Molnens melodi och mina tre faktaböcker Handbok för molnskådare – en faktabok om vad som rör sig på himlen, Handbok för kartläsare – en faktabok om världen på papper och den senaste Handbok för storsamlare – en faktabok att spara. 

Jag arbetar både manuellt och digitalt. I akryl, akvarell och med pennor och papper. I Photoshop och InDesign.