Lisa Karinsdotter Pålsson portfolio

Illustrationer - Nordic InfucareLisa Karinsdotter PålssonIllustrationer - Nordic InfucareIllustrationer för patientinformation. Riktade till patienter som ska börja med subkutan infusionsbehandling hemma.
Eget projekt, "Snablar"Lisa Karinsdotter PålssonEget projekt, "Snablar"Typsnitt inspirerat av elefanterna på Köpenhamns Zoo.
Aluma, "Hjältar"Lisa Karinsdotter PålssonAluma, "Hjältar"Illustration för gatutidningen Aluma. Krönika om hur vi bygger upp våra hjältar.
Ikoner för ett läromedel i matematikLisa Karinsdotter PålssonIkoner för ett läromedel i matematikIkoner för ett interaktivt läromedel i matematik. Ett försöksprojekt för Gleerups i samarbete med Malmö Högskola.
Svenska kyrkan i Malmö, "Barngudstjänst"Lisa Karinsdotter PålssonSvenska kyrkan i Malmö, "Barngudstjänst"Illustration till inbjudan riktad till dopfamiljer i Malmö.
Svenska kyrkan i Malmö, "Sommarkonserter"Lisa Karinsdotter PålssonSvenska kyrkan i Malmö, "Sommarkonserter"Illustration för folder om konserter i Malmös kyrkor under sommaren
Affisch, "Julpyssel"Lisa Karinsdotter PålssonAffisch, "Julpyssel"Papperspyssel i verkstan inför första advent.
Lunds Kommun, "Anhörigstöd"Lisa Karinsdotter PålssonLunds Kommun, "Anhörigstöd"Symboler för Lunds kommuns anhörigstöd.
Barnbok, "Faller"Lisa Karinsdotter PålssonBarnbok, "Faller"Illustration till en berättelse om sorg.
Malmö Stad, "Kompetens och karriär"Lisa Karinsdotter PålssonMalmö Stad, "Kompetens och karriär"Illustration och formgivning av folder som informerar om möjligheten att göra karriär inom Malmö Stad.
Lisa Karinsdotter Pålsson
Malmö
073-2110731
073-211 07 31
Boka mig för kurser

Jag är även bokbindare och har undervisat olika grupper under många år. Skolor kan boka mig för dagar då vi skapar med papper. Vi gör finurliga böcker genom att vika vanliga pappersark på olika vis. Böcker som poppar upp, skapar mönster och blir till en orm! Ni kan också boka mig för dagar då vi bygger geometriska figurer i papper. I min verkstad kan ni gå workshops i bokbinderi samt marmorering.

Skapande skola, Workshop

Lisa Karinsdotter Pålsson

Jag är grafisk formgivare och illustratör med bred erfarenhet av olika uppdrag som till exempel tidningsillustration, trycksaksformgivning och kommunikationspaket för större och mindre verksamheter.