Lorenza Walker portfolio

RogueLorenza WalkerRoguePersonligt arbete
PeaceLorenza WalkerPeaceSkolarbete
Mönstrade kuddarLorenza WalkerMönstrade kuddarI samarbete med WOOF (Woof For Doglovers) skapde jag 4 handmarmorerade mönster till deras kuddkollektion våren 2018. Här är några av dem färdiga kuddarna.
Offentlig UtsmyckningLorenza WalkerOffentlig UtsmyckningI regi av Rift Colosseum fick en grupp designers & konstnärer smycka byggplatsen av ett långtidsprojekt i Oslo. Jag valde att häva fram street kulturen som finns i staden och ville inspirera tjejer att ta fatt skateboarden.
JURK MagasinLorenza WalkerJURK MagasinInför varje nytt nummer av JURK (Juridisk rådgivning for kvinner, Norge) får en design student formge magasinet som ges ut några gånger om året. Jag fick formge och illustrera nr. som kom ut i början av 2016.
PapersmarmoreringLorenza WalkerPapersmarmoreringHandmarmorerade paper som sedan använts till mösnter design, handbundna notatböcker och prints
SoFar SoundsLorenza WalkerSoFar SoundsPå uppdrag av SoFar Sounds Oslo (live musikevents) designade jag Maj månads (2016) affisch och sociala media content.
NotatböckerLorenza WalkerNotatböckerHandbundna notatböcker i olika storlekar med egna papersmarmoreringar som såldes på marknad.
Air MaxLorenza WalkerAir MaxPersonligt arbete
MajestyLorenza WalkerMajestyPersonligt arbete
Yell Your TruthLorenza WalkerYell Your TruthPersonligt Projekt
NinjaLorenza WalkerNinjaPersonligt arbete
Wild WomanLorenza WalkerWild WomanPersonligt arbete
KontaktLorenza WalkerKontaktSchool projekt
R.E.M SleepLorenza WalkerR.E.M SleepSkolprojekt i samarbete med Wikimedia Commons
Lorenza Walker
Stockholm
0763242490

Lorenza Walker

Formgivare och illustratör som hittar idéer i det till synes vardagliga blandat med adrenalin, färg och att inte vara rädd för att gå vilse i processen.

Med min multikulturella bakgrund och nyfikenhet av att resa på olika sätt, skapar jag utforskande lösningar inom visuell kommunikation. Drivs av hållbarhet, gemenskap och lösningar.

Utbildning: BA Grafisk design og illustrasjon, Kunsthøyskolen i Oslo (2014-2017)