Lotte Kölare portfolio

Lotte Kölare
Bromma
0735-233431

Lotte Kölare

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag arbetar som Art Director och Grafisk formgivare med en förkärlek till mönster och illustration. Jag har lång erfarenhet att jobba, både konceptuellt och kommunikativt med varumärken. Jag har gjort allt från illustrationer i pysselbok, bokformgivning, kampanjer, websidor till manualer, DR och mönsterformgivning. Mina favoritprogram är Indesign, Illustrator och Photoshop. Jag har jobbat på både små och stora byråer som Lowe Brindfors, Draft FCB och augusti AB. Exempel på kunder: SAS, SEB, SCA, Telia, unicef, NK, DHL, Ikano bostad, Porsche, Chalmers md flera. Nu är jag min egen chef på Kölare Design och det funkar jättebra!

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag är lojal, snäll och snabb. Engagemang är viktigt, att ha kul och spåna på nya och innovativa lösningar är sånt vi gör tillsammans!

Jag är lyhörd och pragmatisk, en glad prick som alltid respekterar kundens vilja även om jag (för det mesta) säger vad jag tycker. Jag är väldigt noggrann och påläst och är väl medveten om vad det innebär med deadlines, noggrannhet och vikten av en nöjd kund. “Det går inte” finns inte i min vokabulär utan jag försöker alltid lösa eventuella problem.

Har du några hemliga talanger?

Jag har tagit fram min egen mönsterkollektion och ställt ut på Formex två gånger! Jag är en talangfull odlare av kryddor, grönsaker och blommor.