Louise Havedahl portfolio

Informationsfilm IOGT-NTO-RörelsenLouise HavedahlInformationsfilm IOGT-NTO-RörelsenEn informativ animationsfilm på ca 3 minuter om IOGT-NTO Rörelsen och deras arbete. Framtagen tillsammans med anställda hos IOGT-NTO. Storyboard, Illustration och animationsarbete gjort av mig. Voiceover och musik i samarbete med skickliga externa konsulter. Ett roligt projekt som är mitt första animationsuppdrag för kund. 
"Höstens Skafferi", Cervera, 2017Louise Havedahl"Höstens Skafferi", Cervera, 2017En illustration som använts i Cerveras butikskommunikation under hösten 2017. Printad som störst 90x200 cm.
"Värdegrunder" Projekt för kund, 2016Louise Havedahl"Värdegrunder" Projekt för kund, 2016Storskalig väggillustration som visar företagets värdegrunder. Piggar upp i lunchrummet! 2x4 m.
"Nacka-Nallens Värld", Nacka Forum, 2013. Louise Havedahl"Nacka-Nallens Värld", Nacka Forum, 2013. En storskalig vektorillustration som bland andra idag utgör scenografin i Nacka Nallens Lekland i Nacka forum. Den här illustrationen är den största av dem och är 4x5 meter.  
"Svampskogen" Sibylla, 2013Louise Havedahl"Svampskogen" Sibylla, 2013Väggillustration i till ett lekland i en Sibyllarestaurang. 2x4,5 m. Scenografiprojekt.
Louise  Havedahl
Stockholm
0737208427

Louise Havedahl

Utbildad informationsdesigner med inriktning mot informativ illustration på Mälardalens Högskola. Sedan dess har jag titulerat mig själv som informationsgrafiker på nyhetsbyrå, illustratör, grafisk formgivare och animatör. Jag älskar att arbeta med bild och det roligaste är att använda illustrationer som verkyg för att utan- eller tillsammans med text kunna förmedla information på ett tydligt och tilltalande sätt. Som både egenanställd och anställd har jag jobbat med spännande projekt för TT Nyhetsbyrån, Bauhaus, Skistar, Rodamco, Cervera och IOGT-NTO-Rörelsen. Det har varit allt från Grafisk form av klubbmejlsutskick till framtagning av tryckmaterial, väggillustrationer, dekorativa mönster till skyltfönster och logotyper. Ett extra minnesvärt projekt var att ta fram en informativ animation för IOGT-NTO-Rörelsen. Det var mitt första animationsuppdrag, och jag gör gärna fler!