Louise Lindow portfolio

Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Louise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Bild 2 Mer bakgrund
Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Louise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Bild 4 Uppenbarelsen (Kejsarens nya kläder)
"Maj"Louise Lindow"Maj"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej publicerad i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"Juli"Louise Lindow"Juli"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"December"Louise Lindow"December"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för fri hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"kan inte sova", eget projektLouise Lindow"kan inte sova", eget projektTecknad för hand, färglagd i Photoshop. Till barnboksprojekt.
"Januari"Louise Lindow"Januari"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månader ska bli färdiga.Tecknad för fri hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
Utan namn, eget projektLouise LindowUtan namn, eget projektVaxmålning och frihandsteckning. 
Logotyp till reikistudioLouise LindowLogotyp till reikistudioLogotyp till reikistudio.
figurer skolundervisningLouise Lindowfigurer skolundervisningFigurer som illustrerar några av de vanligaste verben i svenskan. Gjorda som hjälpmedel för Sfi-undervisning.
Porträtt/karikatyr som present till jubilarLouise LindowPorträtt/karikatyr som present till jubilarPorträtt/karikatyr beställd som present till 50-åring. Bilden är tecknad för hand med hjälp av foton och diverse rolig info om personen.
Porträtt/karikatyr som studentpresentLouise LindowPorträtt/karikatyr som studentpresentPorträtt/karikatyr som present till student. Bilden är handtecknad och jag hade hjälp av foton och rolig info om personen.
Illustration till artikel i Natur & TrädgårdLouise LindowIllustration till artikel i Natur & TrädgårdIllustration till artikel i Natur & Trädgård om forskaren August Heintze som kartlade växters spridning genom att studera fåglar. Kråkfåglar sprider frön genom att äta, flyga långt och bajsa.
Illustration till artikel i Natur & TrädgårdLouise LindowIllustration till artikel i Natur & TrädgårdIllustration till artikel i Natur & Trädgård om forskaren August Heinze som studerade hur kråkfåglar hjälper till att sprida växter genom att transportera frön i sina magar. Bl a dissekerade han fåglar och odlade fröna han hittade i deras tarmar.
MålningLouise LindowMålningMålning beställd av en restaurang.
PåminnelsekortLouise LindowPåminnelsekortPåminnelsekort: Dags att gå till tandläkaren!
Artikel om nätbedrägerierLouise LindowArtikel om nätbedrägerierIllustration till artikel i City Malmö om att nätbedrägerier som begåtts av kvinnor ökat.
Sanningar i nattenLouise LindowSanningar i nattenSanningar i natten. Illustration till artikel i City Malmö.
Louise Lindow
Malmö
0709-922049

Louise Lindow

Jag är illustratör och har mina kunder bland tidningsredaktioner, företag och privatpersoner. Jag arbetar lika gärna utefter angivna mallar och förutsättningar i tätt samarbete med uppdragsgivaren som mer konstnärligt och intuitivt. Förutom kunduppdrag har jag ständigt egna projekt på gång vilket hittills resulterat i en barnbok och några utställningar. Då jag även är en entusiastisk fotograf lägger jag ibland gärna till egna fotografiska element i mina bilder. Överhuvudtaget tycker jag det är roligt att arbeta med blandtekniker, inte minst i mina analoga teckningar och målningar. Inspiration hämtar jag från mode, musik, Japan, Frankrike, sagor, naturen, rymden och mitt eget undermedvetna. Numera använder jag Affinity’s program vilka till stor del motsvarar Adobe’s Photoshop, Illustrator och InDesign.

Hitta mig på Facebook: illuchi  , på Instagram: illuchi_art   , på min hemsida: illuchi.com