Louise Lindow portfolio

Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIMLouise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIMBild 6 Hur kärlek genomsyrar företagets affärsidé och dess nya IT-strategi.
Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Louise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Bild 2 Mer bakgrund
Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Louise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg TIM 2017Bild 4 Uppenbarelsen (Kejsarens nya kläder)
"Maj"Louise Lindow"Maj"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej publicerad i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"Juli"Louise Lindow"Juli"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"December"Louise Lindow"December"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månaderna ska bli färdiga. Tecknad för fri hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
"kan inte sova", eget projektLouise Lindow"kan inte sova", eget projektTecknad för hand, färglagd i Photoshop. Till barnboksprojekt.
"Drakskog", eget projektLouise Lindow"Drakskog", eget projektTecknad för hand, färglagd i Photoshop. Till barnboksprojekt.
"Januari"Louise Lindow"Januari"Eget projekt till kalender och kort. Ännu ej utgiven i väntan på att alla månader ska bli färdiga.Tecknad för fri hand och färglagd och färdigställd i Photoshop.
Utan namn, eget projektLouise LindowUtan namn, eget projektVaxmålning och frihandsteckning. 
Clarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg 2017Louise LindowClarendo pp-presentation av nytt IT-verktyg 2017Bild 8 Framtid och målsättning för TIM.
Louise Lindow
Louise Lindow
Louise LindowPåminnelsekort: Dags att gå till tandläkaren!
Louise LindowIllustration till artikel i City Malmö om att nätbedrägerier som begåtts av kvinnor ökat
Louise LindowSanningar i natten. Illustration till artikel i City Malmö
Louise Lindow
Malmö
0709-922049

Louise Lindow

Illustratör, jag arbetar sedan en tid tillbaka mest med egna projekt, typ kort och tavlor som jag säljer. Men jag är sugen att ta uppdrag för företag, organisationer och media igen. Tidigare har jag arbetat med bla: Bonnier Carlsen, Trelleborgs kommun, tidningen City, Hemmets Veckotidning, Trelleborgs och Ystads Allehanda, Arbetsförmedlingen, Bilia, Restaurang Delikatessen, Vita Coaching, AppByrån, mfl. Har haft några utställningar, bla på Engleson Gallerier och Gallerinatten i Malmö.

Jag arbetar just nu på en almanacka/kalender med bilder på årets månader, som även är tänkta att tryckas som kort och "tavlor". Jobbar även på ett barnboksprojekt där jag också skriver texten. Jag har tidigare skrivit och illustrerat en pixi-bok, "Nils blir cirkusstjärna", utgiven på Bonnier Carlsen.

Hitta mig på Facebook: illuchi  , på Instagram: illuchi_art   , på min hemsida: illuchi.com