Margareta Nilsson portfolio

Träd med liten apa. Eget projekt.Margareta NilssonTräd med liten apa. Eget projekt.Träd med spindelapa. Regnskog i Centralamerika. Litografi.
Lianer i regnskog. Eget projekt.Margareta NilssonLianer i regnskog. Eget projekt.Lianer i tropisk regnskog, Costa Rica. Akvarell.
Lianas in rainforest. Personal work.Margareta NilssonLianas in rainforest. Personal work.Lianer i regnskog i Latinamerika. 
Earth dish - globala klimatförhandlingar. Utvecklingsfondet, Norge.Margareta NilssonEarth dish - globala klimatförhandlingar. Utvecklingsfondet, Norge.Kampanjmaterial i samband med klimatmötet i Durban 2011.
SankofaMargareta NilssonSankofaSankofa. Träsnitt. Eget projekt.
Stockholms vatten 1900-2000. Om Stockholms vatten- och avloppshistoria.Margareta NilssonStockholms vatten 1900-2000. Om Stockholms vatten- och avloppshistoria.Stockholms vatten 1900-2000. Om Stockholms vatten- och avloppshistoria. Illustration 1x 1,5 m till utställning på Stockholms Stadsmuseum. 2011.
FrötallMargareta NilssonFrötallEget projekt
Vlken väg?Margareta NilssonVlken väg?Skogforsk. Forskningsrapport om optimisering av vägval för timmertransporter. 2014.
FatimaMargareta NilssonFatimaLitografi. Eget tryck.
Margareta Nilsson
Stockholm
+46 (0) 70 759 22 90

Margareta Nilsson

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Margareta Nilsson och tycker om att jobba med papper, kritor, trä, kniv, tryckpressar och andra fysiska redskap. Sedan kanske jag slutför och fixar till bilden i datorn. Se även min hemsida www.abbonland.se.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag har bra inlevelseförmåga. Är flexibel och öppen för kundens behov. Har jobbet klart på utsatt datum. Jag är särskilt insatt i frågor som gäller naturvård, skogsbruk och hållbar utveckling i Sverige och andra länder.