Maria Carleson Johansson portfolio

Eget projekt, "Skyndan, Stressan och Lugnan"Maria Carleson JohanssonEget projekt, "Skyndan, Stressan och Lugnan"Illustration till en egen text om det stressiga livet i vardagen. Om allt det tokiga som kan hända tillsammans med barn.
Maria Carleson Johansson
Eget projekt, "Porträtt ungdom"Maria Carleson JohanssonEget projekt, "Porträtt ungdom"Ett privat proträtt
Eget projekt "Vattenvirvel"Maria Carleson JohanssonEget projekt "Vattenvirvel"En fantasibild i akvarell, med en vattenvirvel som bildats i en stilla sjö. Virveln har bildat ett djupt hål i vattnet,  som bara leder vidare och vidare, någonstans.
Maria Carleson Johansson
Täby
0707674930
070-767 49 30

Maria Carleson Johansson

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Maria Carleson Johansson, alias Mia Tecknare. Jag är illustratör och tecknare, och har utbildat mig på Anders Beckmans skola. Jag har ritat o målat sedan jag kunde hålla i en penna och gjort illustrationer och omslag till tidningar och böcker, textning och porträtt. Jag har använt ett antal olika tekniker och stilar, både skissartat och noggrant i akvarell, tusch och blyerts. På skogsstigar och undangömda ställen och via dataspel har jag nu fått en massa idéer om helt ny stil och uttryckssätt, Fantasy, där jag både kan använda gammal kunskap och tillägna mig ny teknik. Detta för att jag vill förnya och få fram min egen stil och skapa det jag egentligen alltid velat skapa.