Marie-Caroline Peris portfolio

beställd illustration, "Pärluggla"Marie-Caroline Perisbeställd illustration, "Pärluggla"Jag tycker särskilt mycket om att arbeta med djursillustrationer. Att använda akvarell är perfekt för att rita varje liten detalj i djurets anatomi.
Personal work, "The Blue Hare" Marie-Caroline PerisPersonal work, "The Blue Hare" The Blue Hare är en serietidning som jag skrev och illustrerade. Den berättar historien om två pojkar som växer upp och lär sig tillsammans vänskap och kärlek.
beställd illustration, "Bläckfisk"Marie-Caroline Perisbeställd illustration, "Bläckfisk"Akvarellillustration av en bläckfisk, med fokus på detaljer och noggrannhet i djurets färger och anatomi.
Lekkontoret, "Porträtt"Marie-Caroline PerisLekkontoret, "Porträtt"Jag har ritat en serie porträtt för varje medlem i Lekkontoret, en designstudio baserad i Göteborg. Lekkontoret arbetar med arkitektur och designfrågor med och för barn.
Utställning, "Vi kommer aldrig att lära oss"Marie-Caroline PerisUtställning, "Vi kommer aldrig att lära oss"We Will Never Learn är en serie illustrationer som representerar falska artefakter från en pessimistisk arkeologisk designfiktion.
Personal work, "Min Endometrios"Marie-Caroline PerisPersonal work, "Min Endometrios"Denna illustration är en del av bildboken jag skrev och illustrerade om endometrios.
Personal work, "Bläckfisk mönster" Marie-Caroline PerisPersonal work, "Bläckfisk mönster" Ett mönster som representerar bläckfiskar, med användning av silketrycksteknik.
beställd illustration, "Emma Hasselblad"Marie-Caroline Perisbeställd illustration, "Emma Hasselblad"Porträtt av textilkonstnären och stickaren Emma Hasselblad.
Eco Agroforestry Center, "Linnarhult Framtiden"Marie-Caroline PerisEco Agroforestry Center, "Linnarhult Framtiden"  Jag ritade visuellt material för att stödja en utvecklingsplan för en förening. Det är ett projekt som fokuserar på miljömässig och social hållbarhet för att bygga en bättre framtid för Göteborg.
Eco Agroforestry Center, "Linnarhult Karta"Marie-Caroline PerisEco Agroforestry Center, "Linnarhult Karta"Visuellt material för att stödja en utvecklingsplan för en förening. Det är ett projekt som fokuserar på miljömässig och social hållbarhet för att bygga en bättre framtid för Göteborg.
Marie-Caroline Peris
Göteborg
763266175

Marie-Caroline Peris

Hej!

Jag heter Marie Caroline Peris och jag är illustratör och barnkultur designer. Jag bor och arbetar i Göteborg. Jag är både utbildad arkitekt (Chalmers) och designer (barnkultur design, HDK) med ett särskilt fokus på hållbarhet och barn, konst, design och kulturverksamheter. Jag grundade designstudion Lekkontoret som arbetar med of för barn. Som illustratör arbetar jag med båda traditionell och digital illustration. Till exempel skrevd jag och ritade en serietidning för att ta itu med känslor och kroppsfrågor hos ungdomar.

I min repertoar finns redaktionell illustration, flora och fauna illustrationer, porträtt, serietidning och bilderboksillustration, mode illustration, collage och mösterdesign.