Märta Lindqvist portfolio

Vykort för Star of Hope InternationalMärta LindqvistVykort för Star of Hope InternationalVykort för Hoppets stjärna. Akvarellmålning som visar organisationens fyra hörnpelare. -rent vatten, mat, utbildning och lek Beställd 2019
Julkort för star of Hope internationalMärta LindqvistJulkort för star of Hope internationalJulkort för hoppets stjärna med vy från deras huvudkontor i Kärrsjö Sverige
Birth poster designMärta LindqvistBirth poster designIllustrationer till varumärket Birth Poster Design som tillverkar posters med konstnärliga bilder av spädbarn, automatiskt måttanpassade med födelselängd och vikt, datum, namn. Här en av tio olika stilar som finns att beställa.
Försättsblad till boken "Hundutställning med sikte på Best in show"Märta LindqvistFörsättsblad till boken "Hundutställning med sikte på Best in show"Illustration av hundar på försättsbladet, dedikation till författarnas hundar. I övrigt teckningar i blyerts i boken.
Birth poster design "Fine line drawing"Märta LindqvistBirth poster design "Fine line drawing"Illustration till varumärket "Birth poster design" som gör posters av spädbarn i 1:1 längd med namn, födelsedatum och vikt. En av tio olika stilar.
Välkomnar dig hemMärta LindqvistVälkomnar dig hemJulkort illustrerat för mäklarbyrå Greta Sävenstedt. Akvarell 2017.
Märta LindqvistPorträtt av en flicka och en häst
MyggaMärta LindqvistMyggaAkvarell av mygga, tryckt på vykort.
Selma har vaknat på fel sidaMärta LindqvistSelma har vaknat på fel sidaUppslag i boken Selma har vaknat på fel sida, skriven av Mikael Rosengren.
HundMärta LindqvistHundIllustration av hundens tungben, boken "Ryggproblem hos hund" av Anders Hallgren.
Har man sagt A får man säga B. Märta LindqvistHar man sagt A får man säga B. Illustration till boken "Allt är inte guld som glimmar". Flytande tusch
Dansen.Märta LindqvistDansen.Dansen. Blyerts, akvarell.
Anatomisk bild av hästMärta LindqvistAnatomisk bild av hästDigital illustration till utbildning av hästterapeuter. Beställt av Atlasbalans AB. Muskulatur i hästen.          
BofinkMärta LindqvistBofinkIllustration av en bofink i akvarell från 2017.    
Selma har vaknat på fel sidaMärta LindqvistSelma har vaknat på fel sidaOmslag till bok nr fyra i serien om Selma. -Selma har vaknat på fel sida. utkommer 2018, författare Mikael Rosengren, förlag idus.  
Märta LindqvistMin dotter och hennes kattungar
Försättsblad Nattens änglar.Märta LindqvistFörsättsblad Nattens änglar.Bild i boken "Nattens änglar" av Elisabet Höglund.
Märta LindqvistUppslag från Mikael Rosengrens och min bok "Hallonbåtsracet"
Märta Lindqvist
Trehörningsjö
070-2521437

Märta Lindqvist

Jag jobbar med både måleri och illustration. Jag har gjort både illustrationer till utbildningar, manualer inom industri/bygg, barnböcker, bokomslag mm. Jag är lite av specialiserad på häst, människor och djur i allmänhet. Är utbildad inom fysioterapi på häst och human och har därför koll på anatomi och fysiologi, vilket hjälper i vissa illustrationsuppdrag.

Jag använder oftast akvarell, pennor och papper, men även en wacom ritplatta och Photoshop.