Martin Gradén portfolio

Teateraffisch för "Djurfarmen" av George OrwellMartin GradénTeateraffisch för "Djurfarmen" av George OrwellAffisch för Teater Accents uppsättning av George Orwells Djurfarmen.
Teateraffisch Mästaren & MargaritaMartin GradénTeateraffisch Mästaren & MargaritaAffisch till Teater Accents uppsättning av Michail Bulgakovs pjäs Mästaren & Margarita
Teateraffisch för TolvskillingsoperanMartin GradénTeateraffisch för TolvskillingsoperanAffisch för Teater Accents uppsättning av Tolvskillingsoperan Egentligen hade Jonas Reinicke redan konturerna av karaktären klar för sig när vi första gången träffades. Han och regisören Linda Krüger sökte den hänsynslöse Mackie Kniven, ett monster som skapar kaos och frustration i jakt på makt och rikedom. Ur skuggorna träder karaktären fram bakom syndigt svarta spetsar som girigt manipulerar den oskuldsfulla docklika Polly i brudspets. Mina egna bilder blev affischen som i sin tur gav inspiration till rekvisitan. Det som från början var en idé blev ett komplett koncept.
Den goda människan från SezuanMartin GradénDen goda människan från SezuanAffsisch för Teater Accents uppsättning av Brecht pjäs den Goda människan från Sezuan Foto: Kenneth Hellman
Martin Gradén
älvsjö
+46706503710

Martin Gradén

Mitt specialområde är pedagogisk bild och illustration som fångar idéer. Jag arbetar digitalt gärna med ett grafiskt, handgjort uttryck och behärskar teknik o rutin för att göra 2D-animation o interaktiv grafik. Här visar jag några extra roliga projekt med bl.a barnboksillustrationer och några exempel på sån’t jag gjort tillsammans med ungdomar. 

Jag har varit verksam sedan 1990, arbetat med nyhetsgrafik för dagstidningar och illustration för läromedel. Idag gör jag ofta uppdrag för företags kommunikationsavdellningar och jag hjälper till att visa det de vill att andra ska se i pressmaterial, kundtidningar och reklammaterial. Bland stora o små kunder genom åren finns några mer kända t.ex Ericsson, Volvo Cars, Dometic, Teracom, Skanska.

Fördelen med mig i ett kundperspektiv
Jag en bra lyssnare som tänker självständigt, gärna ställer frågor och vill veta mer.