Matilda Carlsson portfolio

Examensarbete förpackningsdesignMatilda CarlssonExamensarbete förpackningsdesignIllustrerar och animerar en informationsfilm i After Effects, om hur man bygger en insektsholk, för att lära mig programmet.
Animerad egen serieMatilda CarlssonAnimerad egen serieLär  mig grunderna i Adobe After Effects, och har animerat en av mina egna serier.
Förpackningsdesign till nystartat företagMatilda CarlssonFörpackningsdesign till nystartat företagGrupparbete, förpackningsdesign till nystartat företag som säljer koppnings-koppar. Min del främst grafisk design och illustration, men även viss konstruktionsdesign.
Förpackning för bi-chips, skolprojektMatilda CarlssonFörpackning för bi-chips, skolprojektSkoluppgift, en förpackning för att marknadsföra livsmedel gjorda på insekter. Majs/bilarvschips.
Sturtevanti munsårsalva, skoluppgiftMatilda CarlssonSturtevanti munsårsalva, skoluppgiftSkoluppgift: Designa en förpackning med inspiration från ett verk på Moderna museet. Sturtevanti är en kombinaion av verket "Raysse Peinture á Haute Tension" av konstnären Sturtevant, och förpackningen till munsårsalvan Anti.
Grupparbete förpackningsdesignMatilda CarlssonGrupparbete förpackningsdesignGrupparbete "superheta affärsideer", förpackningsdesign Nackademin. Min del var främst att illustrera växterna.
Skolprojekt förpackningsdesign. Bullpåse för Vetekatten.Matilda CarlssonSkolprojekt förpackningsdesign. Bullpåse för Vetekatten.Skolprojekt för bullpåsar i plast till Vetekatten. Fram- och baksida.
Skolprojekt förpackningsdesign. Kardemummalängd-påse för Vetekatten, mockupMatilda CarlssonSkolprojekt förpackningsdesign. Kardemummalängd-påse för Vetekatten, mockupSkolprojekt, designa plastpåsar för kardemummalängder, till Vetekatten. Mockup (Bagerifoto av Miti, på Unsplash)
Grupparbete förpackningsdesign. Serie med barnprodukter till Kronans Apotek. Fiktivt skoluppdrag.Matilda CarlssonGrupparbete förpackningsdesign. Serie med barnprodukter till Kronans Apotek. Fiktivt skoluppdrag.Grupparbete, designa förpackningar till Kronans Apotek (fiktivt skoluppdrag). Min del var främst illustrationer och illustrationsidéer. Även delaktig i formgivning av förpackningarna.
Skoluppgift, etiketter till regnponchon "UV".Matilda CarlssonSkoluppgift, etiketter till regnponchon "UV".Skoluppgift, designa en regnponcho med logga och förpackning/etiketter, etc. Tre små etiketter med info på framsida och baksida, i kartong, som hålls fast vid ponchon med plastband. Minskar mängden förpackningsmaterial. Namnet på ponchon är UV, och namnets bokstäver skrivs med två regndroppar.
Instruktionsbild för slagborrMatilda CarlssonInstruktionsbild för slagborrInstruktionsbild för slagborr. Vektorgrafik.
Airbrush i PhotoshopMatilda CarlssonAirbrush i PhotoshopHur ser en airbrush ut inuti? Photoshop
instruktionsbildMatilda CarlssoninstruktionsbildInstruktion hur man öppnar en säkerhetsnål. För att visa exempel på instruktionsbild.
TC Skot logotypMatilda CarlssonTC Skot logotypLogotyp för skogsmaskinsföretag. Maskinens kran och gripklo utgör T och C.
Leif G.W Persson i blyertsMatilda CarlssonLeif G.W Persson i blyertsBlyertsteckning
Kastanjekvist med knopp.Matilda CarlssonKastanjekvist med knopp.Kastanjekvist med knopp, prickteknik.
Geting i akvarellMatilda CarlssonGeting i akvarellGeting i akvarell, målad efter geting sedd i mikroskop.
Matilda Carlsson
Järfälla

Matilda Carlsson

Matilda Carlsson heter jag, tecknar och målar helst med traditionella metoder, men redigerar ofta i dator och är en van användare av Adobe Illustrator, Photoshop och InDesign. Har oxå erfarenhet av motivlackering/airbrushmålning. Jag har tecknat och målat hela livet men har oxå pluggat konst, kulturentreprenörskap, etologi eftersom jag gärna tecknar naturvetenskapligt, och har en examen i Informationsdesign med inriktning Informativ Illustration. Nyligen färdigutbildad förpackningsdesigner/grafisk designer och skulle gärna jobba som grafisk designer/junior designer eller liknande på byrå eller inhousebyrå.