Mattias Gordon portfolio

MeWe - grafik för animerad filmMattias GordonMeWe - grafik för animerad filmGrafik till kortfilmer för projektet MeWe inom Anhörigcenter. Jag animerade också dessa filmer.
illustration - yoga bokMattias Gordonillustration - yoga bokTvå illustrationer av de 20 stycken som jag gjorde på apor till en bok om yoga.
animation Showreel 2019 - Mattias GordonMattias Gordonanimation Showreel 2019 - Mattias GordonExempel på animation som mitt produktionsbolag Hellofilms gjorde under åren 2018-2019
Healthy Family - karaktärerMattias GordonHealthy Family - karaktärerGrönsakskaraktärer till hälsoappen Healthy Family.
MFD - informationsfilm - designMattias GordonMFD - informationsfilm - designStillbild ur en informationsfilm till Myndigheten för delaktighet.
Funktionsrätt Sverige, webb, illustrationMattias GordonFunktionsrätt Sverige, webb, illustrationEn illustration till en webbutbildning som Funktionsrätt Sverige gör med projektet "Rätt från början".
Herr & Fru - seriestrippMattias GordonHerr & Fru - seriestrippHerr & Fru är en serie om en relation. Jag har tecknat serien i sedan 2009 och den publiceras i olika tidningar. Som mest har det gått i 5 tidningar. Just nu finns det över 250 strippar i lager.
barnboks bildMattias Gordonbarnboks bildBild till eget barnboksmanus, ännu ej utgiven
musikvideosMattias GordonmusikvideosDet här är en showreel med mina musik videos. De flesta animerade.
barnbok - Ted SmilesMattias Gordonbarnbok - Ted SmilesIllustration för en barnbok tillsammans med Allen Plone
cartoon - om pengarMattias Gordoncartoon - om pengarCartoon som jag tecknat till amerikanske "gag writer" Kelly Kamowski.
Rot & Salami - mat serieMattias GordonRot & Salami - mat serieRot & Salami är en matlagningssserien som publicerades i tidningen Tivoli.
Design gameMattias GordonDesign gameFigurdesign till datorspel ( som aldrig kunde färdigställas )
IdéteckningMattias GordonIdéteckningidébild om kommunikation. Publicerad i facktidning.
Design - karaktär för musikvideoMattias GordonDesign - karaktär för musikvideoDesign av figur till en animerad musikvideo. Videon blev inte producerad.
Hasse - serieprojektMattias GordonHasse - serieprojektJag har under flera år jobbat med att göra en seriebok baserad på en pjäs av Henning Mankell.
Gordon fejsMattias GordonGordon fejsJag har gjort några cartoons som jag kallar "Gordon-fejs". Det är olika karaktärer som har en en åsikt om livet. De har varit publicerade i dagspress.
KreativitetMattias GordonKreativitetillustration om kreativitet.
Mattias Gordon
Skutskär
070-556 78 22

Mattias Gordon

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Mattias Gordon och är en nyfiken kreatör. Jag jobbar med illustration, animatör, spel, manus m.m. Jag gillar att skapa berättelsen och att jobba med bildkommunikation på olika sätt.

Vad utmärker ditt skrivbord?

Det är tyvärr lite för rörigt men jag städar mellan jobben. Jag tror jag är bra på att driva projekt och jag gillar att tillsammans med kunden värka fram det som passar bäst i det speciella uppdraget.

En vanlig dag på kontoret, vad händer då?

Allt möjligt. Ingen dag är den andra lik. Förutom de uppdrag som jag jobbar med så har en massa olika projektidéer som ständigt "regnar ner" och som jag försökar att spara för framtiden.