Mia Nilsson portfolio

RoygalanMia NilssonRoygalanDen här filmen gjordes till Roygalan vars syfte är att uppmärksamma Sveriges bästa reklamfilmer och skaparna bakom dessa.
Dagens NyheterMia NilssonDagens NyheterOmslag till DN sommar om att minska användingen av mobiltelefon när man umgås med barnen.
Mönster människorMia NilssonMönster människorMönster av människor. Gjordes ursprungligen som en affisch till en tävling.
The IndependentMia NilssonThe IndependentOmslagsillustration till Brittiska Independent newspapers Arts & books bilaga.
Tidningen FilterMia NilssonTidningen FilterIllustration till artikel om Krogkritikens död.
Lilla PysselbokenMia NilssonLilla PysselbokenEn sida ur Lilla Pysselboken, publicerad 2018 tillsammans med Lilla Bildordboken.
Storgatan 66Mia NilssonStorgatan 66Illustration till nytt bostadsprojekt i Sundsvall.
TigerMia NilssonTigerDesign till en rund bricka.
BockholmengruppenMia NilssonBockholmengruppenIllustration av alla restauranger på Österlånggatan i Gamla Stan som ägs av Bockholmengruppen. 
FågelmönsterMia NilssonFågelmönsterMönster till en bricka.
HaberdasheryMia NilssonHaberdasheryEn av en serie prints som gjordes till en utställning på The Haberdashery i London.
London TransportMia NilssonLondon TransportPoster till London Transports poster tävling. Brief vara Cykling i London och dess miljöfördelar. Vann tredje pris i tävlingen.
Hugo - Elak, blodtörstig och jättefarlig?Mia NilssonHugo - Elak, blodtörstig och jättefarlig?Första boken om krokodilen Hugo som Mia har skrivit och illustrerat.  I serien finns två böcker till och en fjärde kommer våren 2019.
DNMia NilssonDNIllustration till omslaget av Dagens nyheters Scenvår bilaga.
KommunalMia NilssonKommunalIllustration till fackförbundet Kommunal.
RadiotjänstMia NilssonRadiotjänstFilm till Radiotjänst om melodikrysset och varför vi ska betala TV- och Radioavgift. 
BBC - Just a MinuteMia NilssonBBC - Just a MinuteReklamfilm för engelska Radioprogrammet Just a Minute som sänds på BBC radio.
Taylors and JonesMia NilssonTaylors and JonesIllustration till Taylors and Jones restaurang i Hötorgshallarna i Stockholm.
Mia Nilsson
Stockholm
+46 727110202

Mia Nilsson

Efter att jag gick ut Central St Martins i London 2003 så har jag jobbat som illustratör, animatör och författare med kunder som bland andra Dagens Nyheter, The Guardian, Vanity Fair, BBC, Damernas Värld, Bonnier och Radiotjänst. Jag har nu flyttat tillbaka till Sverige och fortsätter här med roliga och varierade uppdrag.