Michaela Mejare portfolio

Filura tomtarMichaela MejareFilura tomtarFilura tomtar säljs bl. a som vykort.
Filura tomtarMichaela MejareFilura tomtarFilura figurer. Säljs som vykort.
Stadsbyggnadsförvaltningen Helsingborgs StadMichaela MejareStadsbyggnadsförvaltningen Helsingborgs StadInternt material.
Tamam, vänskap utan gränserMichaela MejareTamam, vänskap utan gränserLogo till Tamam.  Idell organisation som arbetar med barn, unga och unga vuxna för mångfald och antirasism. Genom att skapa nya mötesplatser, organisera fritidsaktiviteter och uppmuntra unga människors samhällsengagemang.
Logo till Barnveckan Michaela MejareLogo till Barnveckan Svenska Barnläkarföreningen, BLF, anordnar årligen Barnveckan. En veckas kongress med program riktat till läkare, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper som arbetar inom barn- och ungdomssjukvård.
Alfa LavalMichaela MejareAlfa LavalIllustrationer till Alfa Laval.
Antirök kampanj, Alfa LavalMichaela MejareAntirök kampanj, Alfa LavalUppdraget bestod av att utforma en kampanj för att få medarbetarna att sluta med tobak. I samarbete med HR-avdelningen på Alfa Laval tog cozmo fram ett material i flera delar (affischer, bordsryttare, klistermärken, giveaway). Materialet översattes till engelska.
EXODIABMichaela MejareEXODIABLogo till EXODIAB, ett forskningsprogram och samarbete mellan Lund och Uppsala universitet.
Modersmålscentrum i LundMichaela MejareModersmålscentrum i LundBroschyr till Modersmålscentrum i Lund
Michaela Mejare
Michaela MejareLekterapin, barn och ungdomsmedicinska kliniken, SUS
Michaela MejareTävlingsbidrag. Logo till SrfSnoSk8.no i Norge
Michaela Mejare
Simrishamn
cozmo.se
+46 709 53 18 73

Michaela Mejare

Frilansande illustratör och grafisk formgivare. Driver tillsammans med en kollega reklambyrån cozmo.