Michèle Harland portfolio

Michèle Harland
Solna
070-403 57 64

Michèle Harland

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Michèle Harland och driver sedan 2002 mitt eget företag Harland Creations där jag erbjuder tjänster som illustratör och grafisk formgivare. Mina kunder är olika. Ibland jobbar jag tillsammans med PR- och tidningsbyråer för att göra enstaka illustrationer, ibland arbetar jag direkt med företag som grafisk formgivare och ibland får jag större illustrationsuppdrag genom bokförlag.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag är en lättsam och glad person som är tidseffektiv, noggrann och lägger mycket möda på att göra ett bra jobb. Jag är kreativ, älskar att jobba med färg och form och tycker att alla nya projekt är spännande. Med min omfattande erfarenhet kan jag tackla nya utmaningar. Tillsammans med ett starkt nätverk kan jag även erbjuda en mer komplett tjänst.

Vilken del av den kreativa arbetsprocessen gillar du bäst?

Det beror mycket på uppdraget. Ibland är det i början när man ska tänka ut hur man vill göra. Det är ofta så med grafisk form tycker jag. Att man får analysera behovet och se att formen uppfyller alla krav. När det gäller illustrationer så tycker jag att det är roligast i slutet när jag känner mig nöjd och att illustrationen funkar.