Mireille Mooij portfolio

Mireille Mooij
Lund
0708-272160

Mireille Mooij

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Mireille Mooij. Mitt företag heter Mireille Art Production Är Illustratör, designer och konstnär. Mina kunder är ofta medel stora till små företag, tidningar, bokförlag, samt privatpersoner. Jag arbetar mest med: Logotyper, all form av illustrationer, målar tavlor på uppdrag. Organiserar Kreativa Workshops åt företag i samband med gruppbildning, kick-off, triselverksamheter. Undervisar att teckna och måla även på engelska. Privat undervisning till glada amatörer.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Att få vara med från början av ett projekt för att kunna delta i hela processen och påverka när det behövs. Att få skapa en hel kollektion av produkter till ett jubileum som Hushållningssällskapet Malmöhus, Lantbruksmuseet, LiIlla Harrie Valskvarn, i Skåne som jag jobbat med. Att skapa en röd tråd med hjälp av illustrationer, design och måleri. Att skapa en handmålad logotyp med innehåll o få bära kundens karaktär.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Mina kunder tycker att jag är bra på att lyssna på deras önskemål, är bra att "knäcka" idéer och se möjligheterna. Tycker om mitt klassiska sätt att tolka och måla. Att jag kan franska, holländska, engelska och svenska har visat sig vara intressant mer än en gång i internationella sammanhang.