Niki Asimakidis
Malmö
nås via mail!

Niki Asimakidis

Mitt namn är Niki Asimakidis. Jag har en kandidatexamen i grafisk formgivare från Malmö Universitet och har sedan tidigare en bakgrund inom modedesign. Idag arbetar jag främst med att ta fram varumärkesidentiteter till klienter och arbetar då med research, strategi, konceptutveckling och originalproduktion. Jag har även vana av att formge bokinlagor, digitala bokomslag, byråvana av UX/UI-uppdrag samt erfarenhet av inhouse i brand/marketing-team inom e-bilsbranschen. 

Mina digitala verktyg är Adobe-suite serien: Photoshop, Illustrator och Indesign. After Effects vid speciell förfrågan. Vid illustrationsuppdrag så använder jag en CINTIQ. När jag arbetar med webbdesign så använder jag Sketch för att skapa prototyper.

Mina senaste kunder har alla varit inom varumärkesprofilering. Här har jag re-brandat kritikerrosade amerikanska fotografen Natacha Meritt (webbdesign och identitet), re-brandat makeup och hårsalongen Nooz (identitet, brand book samt trycksaker för salong) – svensk ambassadörsalong för hårvårdsmärket KEUNE. Jag har även hjälpt Mimis Tavern på Kreta med en ny identitet efter sin totalrenovering. Se fler klienter i min portfolio!

Jag finns tillgänglig för kortare eller längre projekt och vid förfrågan, nås lättast via mail eller LinkedIn.

Med vänlig hälsning
Niki