Pablo Lind portfolio

Barnboksillustration, eget projekt. "Adventure Catering"Pablo LindBarnboksillustration, eget projekt. "Adventure Catering"Illustration till en barnbokspresentation.
Eget projekt. "Det är natt i Sverige"Pablo LindEget projekt. "Det är natt i Sverige"Del av en serie bilder om en natt på olika platser i Sverige.
Eget projekt. "Det är natt i Sverige"Pablo LindEget projekt. "Det är natt i Sverige"En del av en serie bilder om en kväll på olika håll i Sverige. 
Eget projekt. "Det är natt i Sverige"Pablo LindEget projekt. "Det är natt i Sverige"Del av en serie bilder om en natt på olika platser i Sverige. 
Gangsterfilmen, eget projektPablo LindGangsterfilmen, eget projektKollage av skisser till grafisk novell.
Gangsterfilmen, Eget projektPablo LindGangsterfilmen, Eget projekt Till illustrerad berättelse om en revisors sista dagar.
"Vill du köpa den här?" , Barnboksillustration, eget projekt.Pablo Lind"Vill du köpa den här?" , Barnboksillustration, eget projekt.-
"där borta!", barnboksillustration, eget projekt.Pablo Lind"där borta!", barnboksillustration, eget projekt.-
Alkohol & Narkotika, redaktionell illustration.Pablo LindAlkohol & Narkotika, redaktionell illustration.Redaktionell illustration, 2021. Artikel om helnykterhet och kontrollerat drickande som behandlingsmål. 
Orange Casette, Loopad animation.Pablo LindOrange Casette, Loopad animation.Stillbild från en loopad animation till lofi hip hop-artisten Orange Casette, avsedd att användas på sociala medier i samband med låtsläpp.
Pablo Lind
Malmö
0722066425

Pablo Lind

Jag är främst illustratör och serietecknare, men har även kompetens som animatör och grafisk designer.  

Jag illustrerar i en mängd olika stilar, med stor flexibilitet och lyhördhet. 

Utbildad kommunikatör med fokus på visuell kommunikation.