Petra Meyer Linderoth portfolio

Petra Meyer Linderoth
Stockholm
0709-490997

Petra Meyer Linderoth

Jag har arbetat professionellt som grafisk formgivare, skribent, illustratör, redaktör och kommunikatör, både som anställd och på eget företag. Jag har arbetat inom många olika områden och har lätt för att sätta mig in i nya ämnen snabbt. Exempel på branscher jag arbetat för är samhällsplanerings- och arkitekturbranschen, medicin, vård- och hälsa samt läromedelsbranschen. 

Jag har min bakgrund i förlags- och mediebranschen och har examen i journalistik och visuell kommunikation, plus en kulturvetarexamen. 

Jag var anställd på redaktion i många år innan jag bestämde mig för att starta eget. Sidan visar exempel på formgivnings- och illustrationsarbeten som jag gjort både som anställd och som frilans. Exempel på uppdragsgivare är Sanoma utbildning/tidigare Bonnier utbildning, Riksantikvarieämbetet, tidningen Byggindustrin och Balkong Förlag.

Det här är bara ett litet uraval av mina arbeten. Urvalet är tänkt att ge en glimt av den bredd jag har att erbjuda. Kontakta mig om du vill se mer. Jag arbetar i både digitala och i traditionella medier. 

(Om du vill se fler illustrationer: Följ mig på instagram petraillustration). 
Jag finns även på www.linderoth.se
och på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/petra-meyer-linderoth-b54071b3/