Phelicia Berggren portfolio

Akvarell, Svenska WhiskyförbundetPhelicia BerggrenAkvarell, Svenska WhiskyförbundetEn utav mina whiskyakvareller som jag målat på uppdrag av Svenska Whiskyförbundet. Dessa har hittills delats ut till avgående medlemmar ur styrelsen på deras årliga Convention under Svenska Öl & Whiskymässan på Nacka Strand. Jag får vid beställningen ett önskat antal element och flaskor, som är relaterade till personen som ska få tavlan. Sen komponerar jag ihop ett stilleben och fotograferar detta. När målandet börjar, börjar jobbet på riktigt. Det brukar ta mig ungefär 24 timmar att måla en sådan här tavla.
Romme Alpin, MålarboksbildPhelicia BerggrenRomme Alpin, MålarboksbildJag gjorde en samling bilder till en målarbok på uppdrag av Romme Alpin, vintern 18/19. De ville ha sin maskot Rommi i olika scenarion, i backen, på kalas, ute på sjön etc. Detta är Rommi på sjön, fiskar och myser i sällskap av lite skogsdjur! 
Digital konst, Ibis and the CosmosPhelicia BerggrenDigital konst, Ibis and the CosmosDet här är ett porträtt av min fantasy karaktär Ibis, som är en gudinna. I just det här porträttet har jag valt att måla henne i hennes mänskliga form.
Akrylmålning, IdaPhelicia BerggrenAkrylmålning, IdaMålning jag skapade 2019, efter ett foto på den vackra Ida Kyllerman, @spindelsven. Jag ville utmana min realism och kombinera med min abstrakta och okontrollerade sida.
Phelicia Berggren
Avesta
0738765499

Phelicia Berggren

Jag tog examen från Mittuniversitetet 2016 efter att ha läst Grafisk design och kommunikation i tre år. Jag har jobbat på två reklambyråer i sammanlagt drygt fyra år innan jag bestämde mig för att frilansa. Under mina år i yrket har jag jobbat bland annat med Romme Alpin, Västanviks Folkhögskola, Hedemora Energi, Avesta Art, Krylbo Elektra, Linus Sundström Racing, Mörtarbo Skog & Ord, Fancy Hair by Fanny Lexell, Falu Emailjskyltar, Fotograf Therese Asplund och Need2Code. Det stod klart väldigt tidigt i mitt liv att skapandet är min passion och jag har sedan jag var 18 år varit konstnär åt Svenska Whiskyförbundet, med ungefär en tavla om året. 2018 målade jag en tavla som Hernö Gin köpte. Jag har den senaste tiden börjat med barnboksillustrationer och formgivning för privata kunder.