Rafaella Turander portfolio

Rafaella Turander
örebro
ahrt.se
073-936 16 46
073-935 16 46

Rafaella Turander

Informationsdesign är ett vitt begrepp som gör att jag jobbar med många olika typer av projekt men alltid med målet att ge dig ett eller flera verktyg i din kommunikation med dina kunder. Mina kunder består idag av små och stora företag och inget uppdrag är det andra likt. Jag har ett brett nätverk av kreativa samarbetspartners när det gäller texter, fotografering och illustrationer.

Här följer några exempel på jobb jag utför. Har du andra idéer eller önskemål är du välkommen att höra av dig!

Trycksaker: Jag formger produktkataloger, broschyrer, foldrar och alla typer av informationsmaterial. Produktion av nämnda produkter utifrån egen idé eller enligt grafisk profil. I tryckt form eller för publicering på webben. Jag kan även fungera som koordinator för informationsinsamling.

Logotyp och grafisk profil: Behöver företaget ett nytt ansikte och en starkare profil? Jag håller i hela processen från skisser till färdiga original i alla format ni behöver.

Bildkollage och bildretusch: Ska produkten stå mot en annan bakgrund, förses med nya skyltar, eller kanske fräschas upp i färgen? Jag gör avancerade retuscher och kollage som ger nytt liv till ditt bildmaterial.

Utställningsmaterial: Utformning av vepor, rollups och banners för din mässmonter eller ditt showroom på kontoret. Tydliga budskap som skapar nyfikenhet hos den blivande kunden.

Bokproduktion: Att fånga bokens själ och presentera den på ett sätt som berör läsaren. Det är målet när jag producerar din bok. Formgivningen av en bok ska hjälpa läsaren och förstärka innehållet. Med mig får du ett personligt engagemang och ett resultat som fungerar i stort och smått, genomtänkt i både form och funktion.

Du når mig på: turander@ahrt.se eller slå en signal på +46 (0)73-935 16 46 Vill du veta mer? www.ahrt.se

Hälsningar
Rafaella